Beyonce'dan Kamala Harris'e Rekor Bağış! Gündem Oldu!

Dünyaca ünlü yıldızlar, ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris’e destek vermeye devam ediyor. Grammy ödüllü şarkıcı Beyonce'nin, Harris'in kampanyasına 4 milyon dolar bağışta bulunacağı ortaya çıktı.

 

NTV'de yer alan habere göre; ABD Başkanı Joe Biden'ın yarıştan çekilmesinin ardından adaylığını açıklayan Kamala Harris'e destek giderek büyüyor. 5 Kasım 2024'te yapılacak başkanlık seçimi için ünlü isimler destekledikleri adayları açıklamaya başladı. Son olarak Beyonce'nin Kamala Harris'in kampanyası için 4 milyon dolar bağışta bulunacağı ortaya çıktı. 42 yaşındaki şarkıcının kampanya kapsamındaki bir etkinlikte de sahne alacağı ve bunun için programını boşalttığı iddia edildi.

 

ŞARKISINI KULLANMASINA İZİN VERDİ

 

Sanatçı aynı zamanda Harris'e "Freedom" adlı şarkısını başkanlık kampanyasında kullanmasına izni verdi. Ünlü şarkıcı, Kamala'nın adaylığı sonrası çiçek göndermiş ve şu ifadeleri kullanmıştı: "Kamala, büyük bir belirsizliğin olduğu bu dönemde, olabileceklere inanarak, olmuş olanın yükünü taşımadan liderlik etmeyi seçtiğiniz için teşekkür ederiz. Sizin yanınızdayız.”

 

ÜNLÜLERDEN 

 

Kamala Harris, adaylığını açıklar açıklamaz sanat dünyasından yoğun bir destek gelmişti. ABD'li oyuncular George Clooney, Jamie Lee Curtis, Mark Ruffalo, Mandy Moore, Octivia Spencer, John Legend, Barbra Streisand, Taylor Swift, Ariane Grande, Katy Perry ve daha birçok ünlü isim Harris'i desteklediklerini sosyal medya paylaşımlarıyla ifade etmişti. Eski ABD Başkanı Barack ve Michelle Obama da Kamala Harris'e destek veren isimler arasında.