Beşiktaş'tan Premier League'de Oynayan İki Oyuncu İçin Büyük Operasyon!

2023-2024 kadro çalışmalarına son sürat devam eden Beşiktaş kadrosunu güçlendirmek için İngiltere Premier League'de oynayan iki oyuncu için girişimlerini hızlandırdı. 

 

2023-2024 kadro çalışmalarına son sürat devam eden Beşiktaş kadrosunu güçlendirmek için İngiltere Premier League'de oynayan iki oyuncu için girişimlerini hızlandırdı. 2023-2024 kadro çalışmalarına son sürat devam eden Beşiktaş kadrosunu güçlendirmek için İngiltere Premier League'de oynayan iki oyuncu için girişimlerini hızlandırdı. 

 

Fanatik’te yer alan habere göre; Beşiktaş, transfer çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor... Yönetim, İngiltere Premier Lig'de boy gösteren iki futbolcu için girişimleri sürdürüyor. Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş’in raporu doğrultusunda hücum hattı için çalışmalar sürüyor. UEFA Konferans Ligi için listenin kapanmasının ardından da durmayan idareciler, hücum hattını güçlendirmek için yoğun çaba içerisinde bulunuyor. Yaz başından beri kulübün gündeminde olan 2 isim için hız kesmeme kararı alan idareciler, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Aston Villa’dan Brezilyalı sol kanat Philippe Coutinho için büyük bir operasyon başlattı. Philippe Coutinho’nun piyasa değeri 10 milyon Euro seviyesinde bulunuyor.

 

MENAJERİ İLE YOĞUN TEMAS

 

Kulübünün ayrılık kararı almasına rağmen Avrupa’dan bir takımla anlaşamayan ve Arabistan’dan da istediği seviyede teklif alamayan Sambacı’yla menajeri aracılığıyla temaslar yoğun şekilde devam ediyor. Hücum hattının sağı için de Arsenal’den Nicolas Pepe’yi isteyen yönetim, İngiliz ekibinin gönderilmesine yeşil ışık yaktığı oyuncuyla yapılan görüşmelerde aşama kaydetti. Ancak bu transferin imkansıza yakın olduğu gelen haberler arasında. Arsenal’li Nicolas Pepe, 18 milyon Euro’luk market değeriyle dikkat çekiyor.

 

MULEKA VE ONANA İLE KONTENJAN AÇILACAK

 

Fildişi Sahilli futbolcuyla yapılan temasların yakın süreçte sonuçlanması bekleniyor. Yabancı kontenjanı dolu olan Beşiktaş, bu 2 transferin gerçekleşmesi halinde Jackson Muleka ve Jean Onana’yı kiralık olarak talip olan kulüplerden birine gönderecek.