Berna Laçin'den Turkuvaz Medya Açıklaması!

Turkuvaz Medya Grubu'nun bundan böyle Berna Laçin'in yer aldığı reklam filmlerinin ve görsellerin hiçbir şekilde markalarına yar verilmeyeceğini açıklamasının ardından Berna Laçin Twitter sayfasından kendisiyle ilgili bir açıklamada bulundu. 

 

Turkuvaz Medya Grubu'nun bundan böyle Berna Laçin'in yer aldığı reklam filmlerinin ve görsellerin hiçbir şekilde markalarına yar verilmeyeceğini açıklamasının ardından Berna Laçin Twitter sayfasından kendisiyle ilgili bir açıklamada bulundu. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla kimi kişilerin beğenisini kazanırken kimi kesimin tepkisini çeken ünlü oyuncu Berna Laçin Twitter sayfasından kendisiyle ilgili bir açıklamada bulundu.

 

Twitter sayfasından yaptığı açıklamada Turkuvaz Medya için "Bu açıklama ile ilgili suç duyurusunda bulunacağımı kamu oyuna bildiririm! Hakkımdaki suçlamaların tamamı yalandır! Başörtüsü yasağını desteklediğime dair uydurma iddia, kamuyu aldatmak ve iftira atmaktır! Not: Benimle ilgili tek bir mahkeme, suç, ceza ve soruşturma yoktur." ifadelerini kullanan ünlü oyuncu Turkuvaz Medya'nın kararına cevap verdi. 

 

İşte o açıklama;