Berna Laçin'den Sokağa Çıkma Yasağı Öncesi Sokakta Kuyruk Olanlara Tepki!

İçişleri bakanlığı tarafından yayınlanan genelge ile bugün itibariyle 48 saat sürecek ve 30 büyükşehir ile Zonguldak'ı kapsayacak sokağa çıkma yasağı öncesinde market alışverişi için sokakta kuyruk olan vatandaşlara ünlü oyuncu Berna Laçin Twitter sayfasından yaptığı paylaşım ile tepki gösterdi. 

 

İçişleri bakanlığı tarafından yayınlanan genelge ile bugün itibariyle 48 saat sürecek ve 30 büyükşehir ile Zonguldak'ı kapsayacak sokağa çıkma yasağı öncesinde market alışverişi için sokakta kuyruk olan vatandaşlara ünlü oyuncu Berna Laçin Twitter sayfasından yaptığı paylaşım ile tepki gösterdi. Son dönemde gündeme dair yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Berna Laçin, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda İçişleri bakanlığı tarafından yayınlanan genelge ile bugün itibariyle 48 saat sürecek ve 30 büyükşehir ile Zonguldak'ı kapsayacak sokağa çıkma yasağı öncesinde market alışverişi için sokakta kuyruk olan vatandaşlara tepki gösterdi. 

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Arkadaş 2 gün için sokaklara bunca akın normal mi? Bak geçtim şöyle olsaydı böyle olsaydı, önce söylenseydi o ayrı, yahu 2 gün, ekmek var su var eczane var. Bu olsa olsa sigara kuyruğudur, insan niye benzincide kuyruk olur! Pes!" ifadelerini kullanan ünlü oyuncu yaşananlara tepki gösterdi. 

 

İşte o paylaşım,