Berna Laçin'den Doğu Perinçek Paylaşımı! Beyinleri Yanmış!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Berna Laçin, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Doğu Perinçek ile ilgili sözleriyle sosyal medyada gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Berna Laçin, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Doğu Perinçek ile ilgili sözleriyle sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Berna Laçin, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Doğu Perinçek ile ilgili sözleriyle sosyal medyada gündem oldu. 

 

Hülya Avşar'dan daha fazla konuşturan biri varsa Doğu Perinçek'tir!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Berna Laçin, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Doğu Perinçek ile ilgili sözleriyle sosyal medyada gündem oldu. Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Doğu Perinçek için "Hülya Avşar’dan daha gazla kendi hakkında konuşturma becerisi olan biri varsa o da Doğu Perinçek’tir, net! Bugün Fransa’da, Perinçek tartışıyorlar. “Solcu değil miydi aşırı sağda mı şimdi” filan diye beyinleri yanmış durumda. Seçimi bıraktılar Perinçek’i çözmeye çalışıyorlar" ifadelerini kullanan Laçin sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

berna lacin den olay dogu perincek sozleri