Berkay Demirci Selin Ciğerci’yi Konuk Etti! Türkiye’nin İlk Fenomeni Benim!

Youtube’da yayınladığı Gıybet Mi isimli programla magazin gündemine yeni bir soluk getiren ünlü oyuncu Berkay Demirci, yayınladığı yeni videosunda Selin Ciğerci’yi konuk ederken, Ciğerci’ye sorduğu ilginç sorulara önemli yanıtlar aldı.

 

Youtube’da yayınladığı Gıybet Mi isimli programla magazin gündemine yeni bir soluk getiren ünlü oyuncu Berkay Demirci, yayınladığı yeni videosunda Selin Ciğerci’yi konuk ederken, Ciğerci’ye sorduğu ilginç sorulara önemli yanıtlar aldı. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Berkay Demirci, yayınladığı içeriğinde Selin Ciğerci’yi konuk ederken, Ciğerci’nin yaptığı açıklamalar gündeme damga vurdu.

 

İşte söyleşiden dikkat çeken başıklar;

 

Hiçbir şeye para harcamıyorum!

 

Berkay Demirci’nin sorduğu en çok neye para harcıyorsun? sorusunu yanıtlayan ünlü şarkıcı “Vallaha hiçbir şeye para harcamıyorum. Elektrik, Doğalgaz, aidat düşünmezsen, kıyafetler sponsor zaten, ama bir tek sahnede giydiğim kıyafetleri parayla alıyorum. Herhalde öyle dersek, bir tek sahne kıyafetlerine para veriyorum ama en pahalısı 500 TL ömrümde bir kıyafete milyarlar vermedim.”

 

En büyük hayalim kendi kazandığım parayla ev almak!

 

Berkay Demirci’nin sorduğu “En büyük hayalin nedir?” sorusunu yanıtlayan ünlü şarkıcı “En büyük hayalim kendi kazandığım parayla bir ev almak babamdan para almadan ama sanırım bu pek mümkün olmayacak. Babamı hep öyle kandırıyorum da ama işte olmuyor olur mu? Bir de en çok hayalini kurduğum şey Türkiye’de en çok vergi ödeyen insan olmak istiyorum ileride.” ifadelerini kullanan ünlü şarkıcı bu açıklamasıyla da dikkat çekti.

 

Türkiye’nin İlk Fenomeni Benim!

 

Berkay Demirci’nin Selin Ciğerci hayatımıza nasıl girdi? sorusunu yanıtlayan ünlü şarkıcı “Sosyal medya ile. Bir çok kişi Türkiye’nin ilk sosyal medya fenomeni benim diyor ama Türkiye’nin ilk sosyal medya fenomeni benim. Girip tarihlere bakarlarsa görürler. Ben kendi halimde biriydim. Zamanında Yonja diye bir platform vardı. Orda ne konuşuyordum ne bişiy yapıyordum. Sadece resimlerimle sosyal medya fenomeni oldum. Daha sonra başka başka arkadaşlarda çıktı. Hepsini ayrı ayrı seviyorum ama Türkiye’nin ilk sosyal medya fenomeni benim. Girsinler tarihlerine baksınlar. Google’da herşey yazıyor. Daha sonra herkes güldüren videolar paylaşırken ben “öküz öküz” diye atarlı videolar paylaşıyordum. O şekilde patladı. Buradan söylüyorum. Makyaj videosu yapıyorlar. İyi yapıyorsanız yapın ama olmayan bişiy yapmayı tercih edin.

 

Daha sonra lost diye bir profil vardı insanları patlatan onun eski ismimle yaptığı bir paylaşım vardı. Orada da patladı sonra ben hüngür hüngür ağlamaya başladım Allah belanı versinler filan yazdım bir sürü o hesaba sonra baktım olan olmuş TT’ler filan. Tekrar sosyal medyaya geri dönüş yapmaya karar verdim. Ardından DJ’liğe başladım. Benim biliyorsun eski işim de vokallik ama hiçbir zaman sanatçıyım demiyorum. Türkiye’de kaç tane Ebru Gündeş varki.. Benim iddiam insanları eğlendirmek!” ifadeleriyle yanıtladı.

 

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.