Berkay Demirci Evde Parti Yapıp Gözaltına Alındıkları İddialarına Canlı Yayında Cevap Verdi!

Youtube'da yayınladığı Gıybet Mi? programıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Berkay Demirci, Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programına katılarak hakkında evde korona virüsü önlemlerini hiçe sayarak parti yaptıkları ve gözaltına alındıkları iddialarına yanıt verdi. 

 

Youtube'da yayınladığı Gıybet Mi? programıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Berkay Demirci, Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programına katılarak hakkında evde korona virüsü önlemlerini hiçe sayarak parti yaptıkları ve gözaltına alındıkları iddialarına yanıt verdi. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Berkay Demirci, Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programına katılarak hakkında evde korona virüsü önlemlerini hiçe sayarak parti yaptıkları ve gözaltına alındıkları iddialarına yanıt verdi.

 

Herhangi bir parti söz konusu değil! 

 

Canlı yayında iddiaları yanıtlayan Demirci "Ender'in de söylediği gibi ben bunu doğru bulmuyorum ama söylendiği gibi bir durum söz konusu değil. Biz iftar yapmaya gittik bunları paylaştık bunları doğru bulmuyorum. Tüm herkesten özür diliyorum kendi adıma. Bunların doğru olduğunu savunmuyorum çünkü sosyal medyada şahsıma yönelik bazı fenomenlerin de yapmış oldukları paylaşımlar var. Bunlar üstüme yapılmış olan bir linç kampanyası var ama ben bunlar adına tamamen özür diliyorum dünkü olaydan ötürü ama herhangi bir parti söz konusu değil. Ne bir yüksek sesli müzik söz konusu değil. Yasaklı madde kullanımı söz konusu değil ki böyle şeyleri bilmem anlamam da o kadar diyim. Gidip kontrol edebilirler. Herhangi bir test de yaptırmam gerekiyorsa yaptırabilirim bu kadar açık söylüyorum." ifadelerini kullanırken bu açıklamalar sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o açıklama,