Berk Oktay'dan Savaşçı Açıklaması! Dizi Devam Edecek Mi?

Sosyal medyada yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Berk Oktay, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda hayranlarından sıklıkla gelen Savaşçı dizisinin devam edip etmeyeceği sorusuna yanıt verdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Berk Oktay, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda hayranlarından sıklıkla gelen Savaşçı dizisinin devam edip etmeyeceği sorusuna yanıt verdi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Berk Oktay, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda hayranlarından sıklıkla gelen Savaşçı dizisinin devam edip etmeyeceği sorusuna yanıt verdi. 

 

Maalesef oyuncuların da boyunu aşan bazı durumlardan dolayı dizinin devam etmesi konusu belirsiz! 

 

Instagram sayfasından yaptığı açıklamada "İzleyicilerimizden gelen yoğun, haklı sorular üzerine, bizleri 99 bölüm boyunca zirvede tutan seyircimize saygımdan dolayı bir açıklama yapma gereği duydum. Savaşçı adlı dizimiz biz oyuncuların da boyunu aşan bazı durumlardan dolayı bir belirsizlik sürecinde. Kendi adıma ve tüm oyuncu arkadaşlarım adına her birimizin taşın altına elimizi koyduğumuzu ve sizlerle dizimizi buluşturmak için bizlerin de sabırsızlandığını söylemek isterim. Verdiğiniz destek, sabır, ve hoşgörünüz için teşekkür ederim" ifadelerini kullanan Oktay sosyal medyada takipçilerinden yoğun destek gördü. 

 

İşte o paylaşım; 

 

 

Berk Oktay Savaşçı