Berk Oktay'dan Olay Yaratan İtiraf Evimi Yaktım!

FOX TV'de yayınlanan Yasak Elma dizisindeki performansıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Berk Oktay, Youtube'da İbrahim Selim ile Bu Gece programına konuk olurken, hayatıyla ilgili olay yaratan itiraflarda bulundu. 

 

FOX TV'de yayınlanan Yasak Elma dizisindeki performansıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Berk Oktay, Youtube'da İbrahim Selim ile Bu Gece programına konuk olurken, hayatıyla ilgili olay yaratan itiraflarda bulundu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Berk Oktay, Youtube'da İbrahim Selim ile Bu Gece programına konuk olurken, hayatıyla ilgili olay yaratan itiraflarda bulundu. 

 

berk oktay dan olay yaratan itiraf evini yaktigini acikladi

 

ÜNLÜ OYUNCU BERK OKTAY EVİNİ YAKTIĞINI AÇIKLADI!

 

Zorlu PSM’nin sevilen programı Schweppes’in sunduğu “İbrahim Selim ile Bu Gece”nin konuğu yakışıklı oyuncu Berk Oktay oldu. Müzikten, stand-up’a, mizahtan güncel konulara kültürün her alanına dokunan ve her anı eğlence dolu dakikalara sahne olan Zorlu PSM’nin sevilen programı Schweppes’in sunduğu “İbrahim Selim ile Bu Gece”nin konuğu yakışıklı oyuncu Berk Oktay oldu. Berk Oktay, ilişkisine dair özel anlardan kariyer yolculuğuna, çocukluk anılarından kişisel alışkanlıklarına kadar hayatına dair her şeyi “İbrahim Selim ile Bu Gece” programında anlattı.

 

Ankara doğumlu ve tek çocuk olan Berk Oktay, İbrahim Selim tarafından sorulan “Çocukken çok yaramaz bir çocukmuşsun ve hatta yanlışlıkla evi tamamen yakmışsın” sorusuna “O zamanlar dokuz yaşındaydım ve çocukken Bahçelievler’de tüm aile büyüklerimizle aynı sokakta otururduk. Bayram harçlıklarımın bir kısmı ile Kemal Sunal VHS kasetleri, geri kalanı ile mahalledeki büfeden havai fişek alırdım. Babam, evdeki somyanın örtüsünün saçak iplerini yakarak eşitlerdi hep. Aslında babamın daha en başta yapmaması gereken bir şeydi. Ben de tabii büyüğümden ne gördüysem onu yaptım. Aynı şekilde iplikleri kısaltmaya çalıştıktan sonra arkamı dönüp film izlemeye başladım. Bir anda arkamdan siyah dumanlar yükselmeye başladı ve ben alevi söndürmeye çalıştıkça daha da yayıldı. Hemen koştum, kaçtım ve dışarı çıkınca evin kapısı arkadan kapandı. Anahtar da yoktu ve ev haliyle yanmış oldu. Ev de kiraydı üstelik. Ama babam bana kızamadı ve hatta akşam, o yanan somya üstünde havai fişekler patlatıp eğlenmiştik.” diyerek çocukluğuna dair anısını tüm samimiyetiyle İbrahim Selim’e anlattı.

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.