Berk Oktay'dan Depremzedelere Yardım Yapacaklara Çağrı! AFAD İle Koordineli Yapın!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımarla ve rol aldığı yapımlarda gösterdiği başarılı performans ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Berk Oktay, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda depremzelere yardım yapacak vatandaşlara seslenirken çarpıcı ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımarla ve rol aldığı yapımlarda gösterdiği başarılı performans ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Berk Oktay, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda depremzelere yardım yapacak vatandaşlara seslenirken çarpıcı ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Berk Oktay, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda depremzelere yardım yapacak vatandaşlara seslenirken çarpıcı ifadeler kullandı. 

 

Bursada Bugun'ün haberine göre; Şubat'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki iki büyük deprem Türkiye'nin Doğu, Güneydoğu, Akdeniz, İç Anadolu ve Karadeniz bölgelerini salladı. Depremzedelere yardım eli uzatan ünlü isimlerden biri de Berk Oktay'dı. Ünlü oyuncu, depremzedeler için yardım yapan herkese çağrıda bulundu. Asrın felaketi Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6'lık depremlerin ardından tüm Türkiye tek yürek oldu ve yaraları sarmak için seferber oldu. Birbirinden ünlü isimler depremzedelere yardım eli uzattı. Bu isimlerden biri de oyuncu Berk Oktay.  Berk Oktay, depremzedeler için yardım yapan herkese çağrıda bulundu: Herkes yardımlarını resmi olarak AFAD koordineli yapsın. Öbür türlü bireysel kişisel yardımlar hiçbir tarafa ulaşmıyor. Karman çorman halde ortada kalıyor. Yardımlarımızı düzgün şekilde kolileyip, orada çalışan insanların zaman kaybetmemesini yardımların bir an önce ulaşmasını sağlayabiliriz. Biz de çalışmalarımızı AFAD ile yürütüyoruz.