Berk Coşkun'dan Can Yaman Taklidi!

Youtube'da yayınladığı ilginç içeriklerle adından sık sık söz ettiren ünlü Youtuber Berk Coşkun, yayınladığı videosunda son dönemde yaptığı skandal açıklamalar ile gündemdeki yerini koruyan Can Yaman'ın taklidini takipçileriyle paylaştı. 

 

Youtube'da yayınladığı ilginç içeriklerle adından sık sık söz ettiren ünlü Youtuber Berk Coşkun, yayınladığı videosunda son dönemde yaptığı skandal açıklamalar ile gündemdeki yerini koruyan Can Yaman'ın taklidini takipçileriyle paylaştı. Son dönemde Ziynet Sali ile yaptığı düet, Masal Şatosu'ndaki performansı ile dikkat çeken Youtuber Berk Coşkun, yayınladığı son videosunda son dönemde yaptığı skandal açıklamalar ile gündemdeki yerini koruyan Can Yaman'ın taklidini takipçileriyle paylaştı.

 

Yayınladığı videosunda Can Yaman taklidini takipçileriyle paylaşan ünlü Youtuber "Karşınızda son zamanların parlayan yıldızı YAN CAMAN... Can ve Yaman arkadaşımıza buradan selamlarımı iletiyorum. Kendisi Youtube'ta 1 milyon aboneyi geçmiş mi? Hayır soruyorum, geçmiş mi? İşin şakası tabi.." ifadelerini kullanırken bu paylaşımı ile sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.