Berivan Cengiz Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Berivan Cengiz kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla son dönemde popüler olmaya başlayan Instagram kullanıcılarından Berivan Cengiz ile ilgili bilgiler sosyal medyada merak edilmeye başlandı. Peki Berivan Cengiz kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

Berivan Cengiz kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla son dönemde popüler olmaya başlayan Instagram kullanıcılarından Berivan Cengiz ile ilgili bilgiler sosyal medyada merak edilmeye başlandı. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla ilgi çeken Berivan Cengiz ile ilgili bilgiler sosyal medyada merak edilmeye başlandı. Peki Berivan Cengiz kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

berivan cengiz kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Berivan Cengiz kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

Berivan Cengiz kimdir? Instagram'da yaptığı paylaşımlarla son dönemde popüler olmaya başlayan Berivan Cengiz Nişantaşı'nda bulunan Highend Clinic'in yöneticisidir. Seyahat etmeyi çok seven Cengiz şimdiye kadar Fransa, İtalya, Endonezya, Çekya, Avusturya, Maldivler, Hollanda, İspanya, Belçika, Macaristan, Almanya, Yunanistan gibi bir çok ülkeye gitmiştir. Gittiği ve gördüğü yerlerden paylaşım yapmayı seven Cengiz, Eataly mutfak atölyelerine de sık sık katılmaktadır. 6 Şubat'ta dünyaya gelen Berivan Cengiz kova burcudur. Seyahat etmek dışında yazın kitesurf yapmak ve bisiklete binmek hobileri arasındadır. Tam bir spor tutkunu olan Cengiz düzgün fiziği ile Instagram'da olumlu yorumlar almaktadır. Hayvanseverliği ile ilgi toplayan Cengiz bir köpek sahibidir.