Berfu Yenenler'in Evlilik Aşkı Öldürmüyormuş Paylaşımına Eleştiri Yağdı! Gündem Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sosyal medya fenomeni Berfu Yenenler, Instagram sayfasından yaptığı evlilik aşkı öldürüyormuş paylaşımıyla gündem olurken, paylaşımına hayranları birçok eleştiri yaptı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sosyal medya fenomeni Berfu Yenenler, Instagram sayfasından yaptığı evlilik aşkı öldürüyormuş paylaşımıyla gündem olurken, paylaşımına hayranları birçok eleştiri yaptı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sosyal medya fenomeni Berfu Yenenler, Instagram sayfasından yaptığı evlilik aşkı öldürüyormuş paylaşımıyla gündem olurken, paylaşımına hayranları birçok eleştiri yaptı. 

 

Evet para varsa aşk ölmüyor!

 

Instagram sayfasından motor gezintisi yaptığı eşi Eser Yenenler ile çekilmiş fotoğrafını takipçilerinin beğenisine sunan Berfu Yenenler "Evlilik aşkı öldürmüyormuş bu arada" şeklinde ifadeler kullanırken hayranları paylaşımına “Bitanem, benim de çocuklarıma bakan ablam, ev işleriyle ilgilenen yardımcım olsa ben de çok rahat olurdum. Aşk ölmez, işler dert edilmezdi. Hayat ama böyle birşey”, “Evet para varda aşk ölmüyor”, “Çocuk beni çekiştirirken bende eşime çatıyorumdur resmi atabilsem ,ayrıca motor kiralasak birde yemek yesek otele gitsek iki ay aç kalırız bu pahalılıkta” gibi yorumlarla eleştirdiler. 

 

İşte o paylaşım;

 

berfu yenenler in evlilik aski oldurmuyormus paylasimi gundem oldu cok sayida elestiri geldi