Berfu Yenenler Estetik Yaptırdığı İddialarını Yalanlarken Habere İsyan Etti! Ne Dedi?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Eser Yenenler'in eşi Berfu Yenenler, hakkında yapılan estetik haberlerine isyan ederken bunun bir güzellik baskısı olduğunu söyledi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Eser Yenenler'in eşi Berfu Yenenler, hakkında yapılan estetik haberlerine isyan ederken bunun bir güzellik baskısı olduğunu söyledi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren sosyal medya fenomeni Berfu Yenenler, hakkında yapılan estetik haberlerine isyan ederken bunun bir güzellik baskısı olduğunu söyledi. 

 

berfu yenenler estetik haberlerine isyan etti bu guzellik baskisi

 

Habere isyan etti!

 

Eser Yenenler ile evli olan Berfu Yenenler iddialara göre dudaklarına dolgu yaptırdı. Geçtiğimiz günlerde saçlarını kestiren ünlü isim bu iddiaları paylaşıp isyan etti. Yeni imajıyla beğeni alan Eser Yenenler'in karısı "Canım ister çene yaptırırım" dedi. Eser Yenenler ile mutlu bir evlilik sürdüren Berfu Yenenler, geçtiğimiz günlerde saçlarını kestirip imaj tazeledi. Berfu Yenenler'in son hali "Yeni dudaklarıyla" notuyla paylaşılınca ünlü isim sessiz kalmadı. Yenenler bu paylaşıma "Valla yok ajndndjdk birinde dişli gülüyorum birinde dişsiz yorumdaki herkese dm foto mu atayım. ha bu arada canim ister yaparım?" dedi. Berfu Yenenler daha sonra kendi sayfasında da o haberi paylaşıp "Canım ister çene yaptırırım canım ister kulak yaptırırım ne bu güzellik baskısı" diyerek isyan etti.



Etiketler: