Beren Saat Ve Kıvanç Tatlıtuğ Yıllar Sonra Yeniden Buluşuyor! Hangi Projede Birlikte Oynayacaklar?

Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ hangi projede buluşuyorlar? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile Beren Saat yıllar sonra yeniden aynı projede başrol oynayacaklar. Peki Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ hangi projede buluşuyorlar? Cevaplar haberimizde..

 

Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ hangi projede buluşuyorlar? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile Beren Saat yıllar sonra yeniden aynı projede başrol oynayacaklar. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile Beren Saat yıllar sonra yeniden aynı projede başrol oynayacaklar. Peki Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ hangi projede buluşuyorlar? Cevaplar haberimizde..

 

Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ hangi projede buluşuyorlar?

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile Beren Saat yıllar sonra yeniden aynı projede başrol oynayacaklar. Birsen Altuntaş'ın haberine göre Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat yıllar sonra yeniden aynı projede buluşuyor. Sevilen ikili Netflix’te yayınlanacak olan bir filmde başrol oynayacaklar. Film OGM Pictures tarafından yapılacak ve New York'ta çekilecek. 

 

kivanc tatlitug ve beren saat yillar sonra yeniden bir arada oynayacaklar