Berdan Mardini Süper Lüks Villasının Kapılarını Açtı! Evinde Konser Salonu Var!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü türkücü Berdan Mardini evinin kapılarını Kanal D için açarken, süper lüks villası büyüledi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü türkücü Berdan Mardini evinin kapılarını Kanal D için açarken, süper lüks villası büyüledi. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü türkücü Berdan Mardini evinin kapılarını Kanal D için açarken, süper lüks villası büyüledi. 

 

berdan mardini evinin kapilarini acti konser salonu var

 

Evinin kapılarını Kanal D için açtı!

 

berdan mardini evinin kapilarini acti konser salonu var

 

Kanal D’nin, sunuculuğunu Evrim Akın’ın yaptığı ilgiyle izlenen programı ’’Evrim Akın İle Ev Gezmesi’’ birbirinden ünlü isimlerin evlerine sürpriz ziyaretler yapmaya devam ediyor. “Evrim Akın ile Ev Gezmesi” şarkıları kadar giyim tarzı ile de çok konuşulan ünlü türkücü Berdan Mardini’ye misafir oldu. Mardini İstanbul'daki üç katlı villasının kapılarını Kanal D izleyicileri için açtı. Sekiz yıl önce aldığı villayı kendi dekore eden türkücü, 'Sadelik ve mütevazilikten yanayım. Sekiz aydır aynı evdeyim' dedi. Mardini'nin özel yaptırdığı villanın altında konser salonu var. Ünlü türkücü çalışmalarını burada gerçekleştiriyor. Havuzlu villanın kış ve yaz bahçesi de mevcut. Mardini burada dostlarını ağırlıyor. Ünlü türkücünün muhteşem evinden göl manzarası da görülüyor. Berdan Mardini, konserler ve iş görüşmeleri dışında bütün zamanını evinde geçirdiğini söyledi. Ünlü türkücünün villasındaki düzen de dikkatlerden kaçmadı. Evini kendi zevkine göre döşediğini söyleyen Berdan Mardini, evde halı kullanmayı tercih etmiyor.



Etiketler: