Berdan Mardini Stili İle Akım Yarattı! Sosyal Medyada Gündem Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Berdan Mardini Instagram sayfasından yaptığı kıyafet paylaşımıyla gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Berdan Mardini Instagram sayfasından yaptığı kıyafet paylaşımıyla gündem oldu. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Berdan Mardini Instagram sayfasından yaptığı kıyafet paylaşımıyla gündem oldu. 

 

Kıyafet paylaşımı akım başlattı!

 

Tayt giyerek spor yapıp hazırlandığı Survivor yarışmasına yalnızca 15 gün dayanabilen ve Türkiye'ye hızlı bir dönüş yapan Berdan Mardini, yepyeni bir kıyafet paylaşımıyla ilgi topladı. Her yaptığı ile ilgi odağı olan Berdan Mardini yepyeni paylaşımıyla ilgi topladı. Annelerimizin örerek yaptığı masa örtüsü benzeri yazlık kombini ile yeni bir akım yaratan Mardini, moda ikonu olmak için yoğun çaba sarf ediyor. Mardini, bir zamanlar taytla spor yaptığı fotoğraflarını paylaşmış ve Survivor yarışmasına hazırlandığını söylemişti. Ancak daha sonra katıldığı yarışmada şartlarını kaldıramamış ve 15 gün içinde geri dönmüştü. 

 

berdan mardini nin kiyafet akimi gundem oldu



Etiketler: