Berdan Mardini'nin Yeni Aşkı Morena Taraku'dan Olay Yaratan Paylaşım!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Berdan Mardini'nin yeni aşkı Morena Taraku'nun sosyal medya paylaşımı gündeme bomba gibi düştü. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Berdan Mardini'nin yeni aşkı Morena Taraku'nun sosyal medya paylaşımı gündeme bomba gibi düştü. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Berdan Mardini'nin yeni aşkı Morena Taraku'nun sosyal medya paylaşımı gündeme bomba gibi düştü.  

 

berdan mardini nin yeni aski morena taraku dan olay paylasim 1

 

Yeni aşkından olay yaratan paylaşım!

 

Bir süredir Kosavalı güzel Morena Taraku ile aşk yaşayan Berdan Mardini, geçtiğimiz günlerde yaşadığı aşkı katıldığı ‘İbo Show’da açıklamıştı. Şimdi ise Berdan Mardini’nin sevgilisi Morena Taraku’nun Instagram sayfasından paylaştığı fotoğraf dikkat çekti. Berdan Mardini, evli olduğu dönemde, Gülşah Saraçoğlu'nun sevgilisi olarak tanınan Gökhan Göz ile yasak aşk yaşadığını itiraf eden Fatoş Yelliler'den olaylı bir şekilde boşanmıştı. İhanet haberleriyle sık sık gündeme gelen Berdan Mardini, katıldığı İbo Show'da eski eşine gönderme yaparak, yeni bir ilişkiye başladığını duyurdu. Tatlıses'in "Bir düğüne gönderdim, başı yandı oğlanın" demesi üzerine, "Ama şimdi güzel, yeniden başım yandı. Yine aşık oldum. Şu anda ilk defa söylüyorum. Seni seven kadının, sana ilgi göstermesi, seni gerçekten dürüstçe sevdiğini bilmen çok güzel bir şey. Bazı aşklar var, menfaat, kandırma… Ne olacak bilmiyorsun. Bizim eskiden yaşadığımız gibi. Ama şimdi çok mutluyum" dedi. Berdan Mardini, Kosovalı R&B şarkıcısı Morena Taraku ile uzun süredir gözlerden uzak aşk yaşıyor.

 

İşte Berdan Mardini'nin sevgilisinin paylaştığı cesur kare...

 

berdan mardini nin yeni aski morena taraku dan olay paylasim 2