Berdan Mardini'nin Pembe Takım Elbiseli Paylaşımı Gündem Oldu! Doğuluyuz Diye Şalvar Mı Giyelim!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü türkücü Berdan Mardini Barbie akımına uyarak tepeden tırnağa pembe takım elbisesiyle objektif karşısına geçerken paylaşımı sosyal medyada gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü türkücü Berdan Mardini Barbie akımına uyarak tepeden tırnağa pembe takım elbisesiyle objektif karşısına geçerken paylaşımı sosyal medyada gündem oldu. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü türkücü Berdan Mardini Barbie akımına uyarak tepeden tırnağa pembe takım elbisesiyle objektif karşısına geçerken paylaşımı sosyal medyada gündem oldu. 

 

Tepeden tırnağa pembe giyinen türkücü Berdan Mardini, paylaştığı pozlara yapılan eleştirilere tepki gösterdi. Mardini, "Ne yani, Doğuluyum diye şalvarla mı dolaşayım kardeşim? Başkası giysin ‘Aaa ne kadar yakışmış’, ben giyeyim ‘Türkücüye bak’ oluyor" dedi. Ünlü türkücü Berdan Mardini, Barbie akımına katılan ünlülerden oldu. Tepeden tırnağa pembe giyinen Mardini, o anları sosyal medya hesabından paylaştı. Mardini paylaşımına, "Ben seviyorum, yakışmış bence" notunu düştü.

 

berdan mardini nin pembe takim elbiseli paylasimi gundem oldu

 

Pembelere büründü

 

Mardini'nin pembe takım elbisesiyle verdiği pozlar kısa sürede gündem oldu. Paylaşımını bir süre sonra yorumlara kapatan Mardini'ye, "Barbie evde ağlıyor", "Gözlerim kanadı", "Sen türkücüsün kendine gel" gibi yorumlar yapıldı. Ünlü türkücü giydiği pembe takım elbise sonrası gelen eleştirilere tepki gösterdi. Mardini, "Bir kıyafet giyineyim, hemen olay oluyor" diyerek tepkisini dile getirdi. Sözlerine devam eden Berdan Mardini bu kez de, "Ne yani, Doğuluyum diye şalvarla mı dolaşayım kardeşim? Başkası giysin ‘Aaa ne kadar yakışmış’, ben giyeyim ‘Türkücüye bak’ oluyor.” şeklinde konuştu. Öte yandan türkücü Mardini'nin daha sonra paylaşımını yorumlara kapattığı görüldü