Berdan Mardini Genç Sevgilisi Dilara Talay Ä°le Galada Görüntülendi!

Tarzıyla ve açıklamalarıyla magazin gündeminde yer almaya devam eden ünlü ÅŸarkıcı Berdan Mardini önceki gün ‘Kolpaçino 4’ün galasında genç sevgilisi Dilara Talay ile birlikte görüntülendi. 

 

Tarzıyla ve açıklamalarıyla magazin gündeminde yer almaya devam eden ünlü ÅŸarkıcı Berdan Mardini önceki gün ‘Kolpaçino 4’ün galasında genç sevgilisi Dilara Talay ile birlikte görüntülendi. 

 

Milliyet'te yer alan habere göre; Ünlü türkücü Berdan Mardini'nin sevgilisiyle arasındaki yaÅŸ farkı dikkat çekmiÅŸ ve sosyal medyada adeta yorum yaÄŸmıştı. EleÅŸtirilere aldırış etmeyen Berdan Mardini son olarak genç sevgilisiyle el ele galaya katıldı. Çocukları Ezmira ve Miran'ın annesi FatoÅŸ Yelliler'den 2021 yılında olaylı ÅŸekilde boÅŸanan Berdan Mardini, geçtiÄŸimiz aylarda yeni bir aÅŸka yelken açmıştı. 44 yaşındaki türkücü, geçtiÄŸimiz aylarda genç sevgilisi Dilara Talay ile pozunu, "Her ÅŸey güzel Allah kalbimize göre veriyor" notu ile Instagram hesabından yayınlamıştı.

 

"KIZIN YAÅžINDA”

 

Berdan Mardini'ye; "Kızın yaşında", "Sizden çok küçük, inÅŸallah mutlu olursunuz", "Kızın mı abi, Allah bağışlasın", "Ben de kızın sandım", "Bu kadar yaÅŸ farkına ne gerek var?", "KardeÅŸin gibi", "Bu ünlüler yanına güzel bir genç kız aldıkları zaman kızların onlara aşık olarak mı geldiklerini sanıyorlar?", "Kız çok küçük ve güzel ama olmamış" ve "Bu kız daha çocuk deÄŸil mi?" ÅŸeklinde yorumlar gelmiÅŸti.

 

TARZIYLA DÄ°KKAT ÇEKTÄ°

 

Yapımcılığını Polat YaÄŸcı'nın üstlendiÄŸi, Åžafak Sezer’in yazıp oynadığı Türk sinemasının en komik serilerinden biri olarak kabul edilen ‘Kolpaçino’nun son filmi ‘Kolpaçino 4’ün galasına 5100 kiÅŸi katıldı. Geceye sevgilisi Dilara Talay'la el ele katılan Berdan Mardini, tarzıyla dikkat çekti. Åžarkıcı, "2 milyonun üzerinde bir giÅŸe bekliyorum. Hepsine bol kazanç nasip etsin" dedi.

 

"TÜRKÄ°YE'YÄ° TEMSÄ°L ETMEYE ÇALIÅžACAÄžIZ”

 

Fabrikasından elde ettiÄŸi gül ve lavantaları kullanarak kozmetik sektörüne giren Mardini, "Dünya markaları standartlarında ürün ürettik. Onların üçte biri fiyatında veriyoruz. Altı sene sonunda hammaddeyi kullanıp ürüne çevirdik. 102 ürünle 230 ülkede patentli markamızla yakında diÄŸer maÄŸazalarda da yer alacağız. Fransa ve Dubai gibi ülkelere satıyoruz. Dünya kozmetik sektöründe Türkiye'yi temsil etmeye çalışacağız" diye konuÅŸtu. Åžarkıcı, 14 Åžubat'ta çıkardığı yeni eserini açıklarken, röportaja Serkan Åžengül bir anda dahil oldu. Åžengül, Mardini'nin ÅŸarkısını söyleyerek, sürpriz yaptı. Åžarkıcı, sevgilisiyle göz önünde olmayı da sevmediÄŸini söyledi.