Bengü'den Duygusal 2022 Mesajı! Neler Söyledi?

Instagram sayfasından paylaşım yapan Bengü 2022 için neler söyledi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Bengü, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda 2022 için sevenlerine duygusal mesajlar verdi. Instagram sayfasından paylaşım yapan Bengü 2022 için neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Instagram sayfasından paylaşım yapan Bengü 2022 için neler söyledi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Bengü, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda 2022 için sevenlerine duygusal mesajlar verdi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Bengü, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda 2022 için sevenlerine duygusal mesajlar verdi. Instagram sayfasından paylaşım yapan Bengü 2022 için neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

O ‘an’ ne olmak istiyosam onu seçtim!

 

Bengü eşi Selim Selimoğlu ve çocuklarıyla yılbaşı pozlarını, “Geçen sene bu zamanlardı… Yine yeni yıla birkaç gün kala; Selim dedi ki ‘2022’ye girerken bu masaya dört kişi oturalım karıcığım…’ Zeynep bir buçuk yaşında; pandeminin ortasındayız! Sahneyi özlemişim; cebimde hazır nazır şarkılarım çıkaramamışım… Dedim yok! Hele bi pandemi bitsin; hele bi geçsin bugünler… Kaldı öyle mevzu… Hatta biraz da küstü bana Selim… Sonra bi gün baktık ki dünyanın en tatlı süprizi! Bir de oğlumuz oluyor… Bıraktım tüm kaygıları; şöhreti kimliği… O ‘an’ ne olmak istiyosam onu seçtim… Ve oğlumuz geldi… Gözümde büyüttüğüm her şeyi öyle de kolay hallettim ki! Ben nasıl olsa her şeye yeterdim ve öyle mutluydum çünkü! Demem o ki; biz bugün bu sofrada 4 kişiyiz; sağlıklıyız, huzurluyuz ve şükür doluyuz… Hepimizden hepinize şimdiden iyi seneler! Aşkla; sevgiyle; kocaman öpücüklerle…” ifadeleriyle paylaştı. 

 

bengu den hayranlarina duygusal 2022 mesaji



Etiketler: