Ben Bu Cihana Sığmazam Koslu Cevat Reşit Berker Enhoş Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır?

Ben Bu Cihana Sığmazam Koslu Cevat Reşit Berker Enhoş kimdir? ATV'de yayınlanan Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde canlandırdığı Koslu Cevat karakteriyle dikkat çeken oyuncu Reşit Berker Enhoş ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Reşit Berker Enhoş kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Ben Bu Cihana Sığmazam Koslu Cevat Reşit Berker Enhoş kimdir? ATV'de yayınlanan Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde canlandırdığı Koslu Cevat karakteriyle dikkat çeken oyuncu Reşit Berker Enhoş ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Reşit Berker Enhoş kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

ben bu cihana sigmazam koslu cevat resit berker enhos kimdir nerelidir kac yasindadir

 

Ben Bu Cihana Sığmazam Koslu Cevat Reşit Berker Enhoş kimdir?

 

Reşit Berker Enhoş kimdir? Reşit Berker Enhoş, 1977 yılında Türkiye'de dünyaya geldi. Yüksek lisans eğitimini Kadir Has Üniversitesi Film ve Drama bölümünde 2003 yılında tamamlamış olan Enhoş, sonrasında 2013 yılında Kanada Montreal'de bulunan Improv School'un tiyatro bölümünü de bitirdi. 2016 yılına kadar ABD'de oyunculuk konusunda ders alan oyuncu sonrasında Türkiye'ye dönüş yaptı. Kariyerinde sinema oyunculuğunun yanı sıra tiyatro sahnelerinde de çeşitli oyunlarda görev almış olan Reşit Berker Enhoş'un kameralar karşısında en bilinen performansları arasında 2018 yılında yayınlanmaya başlamış olan Yasak Elma dizisi ve 2019 yılında yayınlanmış olan fenomen dizilerden Çukur adlı dizide canlandırdığı "Doktor Özgür" karakteriyle tanındı. Ayrıca 2020 yılında yayınlanmaya başlamış olan Netflix yapımı Rise of Empires: Ottoman adlı belgesel dizi kadrosunda da yer almakta olan Reşit Berker Enhoş aynı zamanda Kanada vatandaşıdır.