Ben Bu Cihana Sığmazam Kocacıklı Koca Ekabir Erkan Can Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır?

Ben Bu Cihana Sığmazam Kocacıklı Koca Ekabir Erkan Can kimdir? ATV'de 20 Eylül 2022 tarihinde yayınlanmaya başlanan Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde Kocacıklı Koca Ekabir karakterine hayat verecek Erkan Can ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmeye başlandı. Peki Erkan Can kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Ben Bu Cihana Sığmazam Kocacıklı Koca Ekabir Erkan Can kimdir? ATV'de 20 Eylül 2022 tarihinde yayınlanmaya başlanan Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde Kocacıklı Koca Ekabir karakterine hayat verecek Erkan Can ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmeye başlandı. Peki Erkan Can kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

ben bu cihana sigmazam kocacikli koca ekabir erkan can kimdir nerelidir kac yasindadir

 

Ben Bu Cihana Sığmazam Kocacıklı Koca Ekabir Erkan Can kimdir?

 

Erkan Can kimdir? Erkan Can 1 Kasım 1958 tarihinde dünyaya gelmiştir. Bursa’da doğan oyuncu günümüzde 64 yaşındadır ve yaşamına İstanbul Kadıköy’de devam etmektedir. Eğitimini İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nda tamamlamıştır. Daha önce Gemide, Fırtına, Bıçak Sırtı, Takva, Kapalıçarşı, Son, Galip Derviş, Kara Para Aşk, Acı Aşk, Bir Deli Sevda, Dudullu Postası, Çarpışma, Tövbeler Olsun, Saygı, Anka, Tamirhane gibi yapımlarda rol almıştır. Instagram'da erkancanburtvin ismiyle paylaşımlarına devam eden Erkan Can'ın bu mecrada 109K takipçisi bulunmaktadır.