Bella Thorne'un Küvet Pozları Sosyal Medyada Gündem Oldu!

Yaptığı her paylaşım ve açıklamayla Amerika'da fırtınalar estiren ünlü oyuncu ve yönetmen Bella Thorne, Instagram sayfasından yaptığı çıplak küvet paylaşımlarıyla sosyal medyada gündem oldu. 

 

Yaptığı her paylaşım ve açıklamayla Amerika'da fırtınalar estiren ünlü oyuncu ve yönetmen Bella Thorne, Instagram sayfasından yaptığı çıplak küvet paylaşımlarıyla sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu ve yönetmen Bella Thorne, Instagram sayfasından yaptığı çıplak küvet paylaşımlarıyla sosyal medyada gündem oldu. 

 

bella thorne un ciplak kuvet paylasimi olay oldu 1

 

ABD’nin konuşulan isimlerinden biri olan Bella Thorne, sosyal medyada paylaştığı bir fotoğrafı ile gündeme geldi. Hem oyunculuk hem de yönetmenlik yapan Bella Thorne, küvette çekilmiş çıplak pozlarını Instagram hesabından paylaştı. Cesur pozlarıyla dikkatleri üzerine çeken Bella Thorne, magazin gündeminde yankı uyandırdı. 25 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yaptığı cesur paylaşımlarla adından söz ettiren ünlü oyuncu Bella Thorne, bu defa küvette çıplak bir şekilde poz verdi. Bella Thorne'nün bu fotoğrafları kısa süre içerisinde milyonlarca beğeni aldı. Instagram'da paylaştığı küvet fotoğraflarına hayranlarından yorum yağdı. Disney yapımlarında rol alarak şöhret kapısını aralayan ünlü yıldız Bella Thorne, oyunculuğun yanı sıra yönetmenlik de yapıyor. Thorne, bir dönem yetişkin filmleri yayınlayan bir internet sitesi için yönetmen koltuğuna oturmuş ve başarısından dolayı “Vizyon Ödülü”ne layık görülmüştü. Cinsel tercihiyle de gündem olan Thorne, geçmişte çok eşli bir ilişki de yaşadı. Panseksüel olduğu itirafıyla dikkat çeken ünlü oyuncu ve yönetmen, ABD'nin en çok konuşulan ünlüleri arasında yer alıyor. Thorne, şimdilerde İtalyan şarkıcı Benjamin Mascolo ile aşk yaşıyor.

 

bella thorne un ciplak kuvet paylasimi olay oldu 2

 

Panseksüellik; "pan" sözcüğünden türetilmiş bir tür cinsel yönelim terimidir. Bu yönelimi olan kişiler her türlü cinse karşı ilgi duyabilmektedir. Panseksüellik, bazen biseksüellik ile karıştırılsa da aralarındaki fark panseksüellerin biseksüellerden farklı olarak agender, bigender gibi diğer cinsiyetlere de ilgi duymasıdır.

 

bella thorne un ciplak kuvet paylasimi olay oldu 3

 

İşte o paylaşım;

 

 

 

bella thorne un ciplak kuvet paylasimi olay oldu 4