Belemir Temizsoy Evliliğe İlk Adımı Attı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan eski oyuncu ve sosyal medya fenomeni Belemir Temizsoy, Instagram sayfasından yaptığı nişan paylaşımı ile takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan eski oyuncu ve sosyal medya fenomeni Belemir Temizsoy, Instagram sayfasından yaptığı nişan paylaşımı ile takipçilerinden yoğun ilgi gördü. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren eski oyuncu ve sosyal medya fenomeni Belemir Temizsoy, Instagram sayfasından yaptığı nişan paylaşımı ile takipçilerinden yoğun ilgi gördü.  

 

Evliliğe ilk adımı attı!

 

Bir döneme damga vuran Cennet Mahallesi isimli dizide ‘Ayşe’ karakterine hayat veren Belemir Temizsoy evliliğe ilk adımı attı. Belemir Temizsoy bir süredir aşk yaşadığı Mert isimli sevgilisiyle nişanlandı. Belemir Temizsoy küçük yaşlarda Çiçek Taksi ve Cennet Mahallesi dizilerinde rol almış ve özellikle Cennet Mahallesi dizisinde oynadığı Pembe'nin küçük kızı Ayşe rolüyle akıllarda yer edinmişti. Cennet Mahallesi'nden sonra herhangi bir projede rol almayan ve hemşire olan Belemir Temizsoy, son yıllarda sosyal medya influencerliği yapıyor. Cennet Mahallesi'nin Ayşe'si evliliğe ilk adımını attı. Nişanlanan genç kız, mutlu anlarından kareleri sosyal medya hesabından da paylaştı. Belemir Temizsoy’un nişandaki tarzı bazı sosyal medya kullanıcıları tarafından Hadise’ye benzetildi 

 

İşte o paylaşım;

 

belemir temizsoy evlilik yolunda ilk adimi atti