Begüm Kütük'ten Dikkat Çeken Lahmacun Açıklaması! 500-600 TL'ye Yemem!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Begüm Kütük önceki gün Bebek'te yürüyüş yaparken objektiflere yansırken, lahmacun açıklamasıyla gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Begüm Kütük önceki gün Bebek'te yürüyüş yaparken objektiflere yansırken, lahmacun açıklamasıyla gündem oldu. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Begüm Kütük önceki gün Bebek'te yürüyüş yaparken objektiflere yansırken, lahmacun açıklamasıyla gündem oldu. 

 

Milliyet gazetesinden Mesut Yılmaz'ın haberine göre; Erdil Yaşaroğlu ile mutlu bir evlilik sürdüren oyuncu Begüm Kütük, önceki gün Bebek'te görüntülendi. Spor yaptığını ve düzenli beslendiğini söyleyen Kütük, her yaz sezonu öncesi tartışma konusu olan yazlık bölgelerdeki lahmacun fiyatlarıyla ilgili düşüncelerini paylaştı. Kendisinden 10 yaş büyük olan karikatürist Erdil Yaşaroğlu ile 2010 yılında hayatını birleştiren Begüm Kütük (42), 2018 yılında 3.5 aylık hamileyken bebeğini kaybetmişti. 

 

''ARTIK BU KONULARDA DAHA İYİ HİSSEDİYORUM’'

 

Ünlü oyuncu; geçtiğimiz yıl kendisine yöneltilen, ''Artık mutlu haberi ne zaman öğreneceğiz? Çocuk düşünüyor musunuz?'' sorusuna, ''O dönemler benim hassas olduğum dönemlerdi, gözyaşıma hakim olamamıştım ama artık bu konularda kendimi daha iyi hissediyorum ve pandemi şartları beni çok zorladı'' yanıtını vermişti.

 

''BU KONUDA YARALIYIM’'

 

Yaşaroğlu, ''Sen neyden bahsediyorsun anlamadım. Pandemi ile ne alakası var? Bu kirli dünyaya bir çocuk getirmek istemiyorum'' diyerek eşine takılmıştı. Bunun üzerine Kütük, ''Korktum ama pandemiden, daha büyük aksilikler olabilir belki. Zaten bu konuda yaralıyım, kötü şeyler yaşadım'' demişti.

 

''HAFTANIN ÜÇ GÜNÜ SPOR YAPIYORUM’'

 

Yaşaroğlu ile 2010 yılından bu yana mutlu bir evlilik sürdüren Kütük, önceki gün Bebek sahilinde yürüyüş yaparken objektiflere takıldı. Güzel oyuncu, ''Malum yaz yaklaşıyor. Haftanın üç günü spor yapıyorum, düzenli besleniyorum'' dedi. Yaz aylarını dinlenerek geçirmeyi planladığını belirten ünlü isim, yazlık yerlerdeki pahalılığın hatırlatılması üzerine, lahmacun fiyatlarıyla ilgili şunları söyledi: Bir lahmacun ne kadar oldu? Ben 500-600 TL'ye bir lahmacun yemeyi tercih etmem. O yüzden o fiyatı ödeyenler düşünsün.



Etiketler: