Batuhan Karacaya Aşka Gönlünü Kapattı! Tek Aşkı Kupa!

Batuhan Karacakaya Survivor All Star 2022 için neler söyledi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü TV yıldızı Batuhan Karacaya Survivor All Star 2022 için Dominik'e gitmeye hazırlanırken, yarışma ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. Peki Batuhan Karacakaya Survivor All Star 2022 için neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Batuhan Karacakaya Survivor All Star 2022 için neler söyledi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü TV yıldızı Batuhan Karacaya Survivor All Star 2022 için Dominik'e gitmeye hazırlanırken, yarışma ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü TV yıldızı Batuhan Karacaya Survivor All Star 2022 için Dominik'e gitmeye hazırlanırken, yarışma ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. Peki Batuhan Karacakaya Survivor All Star 2022 için neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

batuhan karacakaya aska kalbini kapatti tek aski kupasi 1

 

Batuhan Karacakaya Survivor All Star 2022 için neler söyledi?

 

TV8 ekranlarının fenomen yarışması Survivor’ın 2021 sezonunda yer alan iddialı yarışmacı Batuhan Karacakaya, kısa bir aranın ardından yeniden Dominik’e gidiyor. 2022 All Star Ünlüler kadrosunda yer alan genç isim yarım kalan hikayesini tamamlamak için zorlu parkurlarda bir kez daha mücadele edecek.

 

batuhan karacakaya aska kalbini kapatti tek aski kupasi 2

 

Kendi sezonlarında ses getirmiş birbirinden iddialı isimle birlikte yarışacak olan Karacakaya, yarışmaya az bir zaman kala yaptığı açıklamalarla gündemden düşmüyor. 2021 sezonunda adı aşk dedikodularına karışan Batuhan Karacakaya sözleriyle bu seneki tavrını ortaya koydu.

 

batuhan karacakaya aska kalbini kapatti tek aski kupasi 3

 

24 yaşındaki genç oyuncu Batuhan Karacakaya yarışmaya katıldıktan kısa bir süre sonra Survivor'ın favori yarışmacılarından biri haline gelmiş, büyük bir hayran kitlesine ulaşmıştı. Karacakaya'nın adı, o dönem Sruvivor’da yer alan bir diğer yarışmacı Aleyna Kalaycıoğlu ile aşk dedikodularına karışmıştı.

 

batuhan karacakaya aska kalbini kapatti tek aski kupasi 4

 

Ancak yarışmanın ardından sosyal medyaya düşen bir fotoğraf karesi, Batuhan Karacakaya ve Aleyna Kalaycıoğlu'nun adadaki en yakın arkadaşı Aleyna Çalışkan’ın ilişkisini gün yüzüne çıkarmıştı. Yaz aylarında sarmaş dolaş görüntülenen ikili uzun süre magazin gündemini meşgul etmişti.

 

batuhan karacakaya aska kalbini kapatti tek aski kupasi 5

 

Survivor'dan sonra birçok isimle adı anılan Batuhan Karacakaya yeniden adaya gitmek için hazırlıklarını tamamladı. Survivor All Star'a gitmek için sayılı günleri kalan oyuncu Batuhan Karacakaya, Bi Başka Youtube kanalında gazeteci Melis Güvenç’in konuğu oldu.

 

batuhan karacakaya aska kalbini kapatti tek aski kupasi 6

 

Yarışmacılar arasında favori isimlerden biri olarak gösterilen Batuhan Karacakaya, kariyerine hem mimar hem de oyuncu olarak devam edeceğini anlattı. Gelen dizi tekliflerini de kolay kolay kabul etmeyeceğini söyleyen genç isim “Her projeye evet diyen biri değilim.

 

batuhan karacakaya aska kalbini kapatti tek aski kupasi 7

 

Komedi oynayamam. Bana gitmez çünkü bir ağırlığım var. Kendimi bir yere konumlandırıyorum ama orası komedi değil” dedi. Adaya gitmeden diğer yarışmacılarla yakıştırılmasına isyan eden Batuhan Karacakaya, adada asla kimseyle aşk yaşamayacağını belirterek,

 

batuhan karacakaya aska kalbini kapatti tek aski kupasi 8

 

“Şampiyon olmaya gittiğin bir yerde aileler izlerken 'Aşkım, bir tanem' diye sarılmalar bana ters. Herkes orada benim bacım. Geçen sene bir kere ağzım yandı, yanmış daha doğrusu. Oraya ben sevgili bulmaya gitmiyorum. Hedefe kilitliyim, kupayı alacağım. Tek sevgilim kupam.” açıklamalarında bulundu.