Başak Sayan'dan Çok Sert Kurban Bayramı Paylaşımı! Gündem Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu ve yazar Başak Sayan Twitter sayfasından yaptığı Kurban Bayramı paylaşımıyla gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu ve yazar Başak Sayan Twitter sayfasından yaptığı Kurban Bayramı paylaşımıyla gündem oldu. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu ve yazar Başak Sayan Twitter sayfasından yaptığı Kurban Bayramı paylaşımıyla gündem oldu. 

 

Oyuncu Başak Sayan, sosyal medyada paylaştığı Kurban Bayramı mesajı ile gündeme geldi. "Kimsenin bayramını kutlamıyorum" diyerek çıkışta bulunan ünlü isime karşı tepkiler çığ gibi büyüdü. Müslümanların dini bayramlarından biri olan Kurban Bayramına son yıllarda ünlü isimlerden saldırılar gelmeye devam ediyor. Bu isimlerden biri de Yaprak Dökümü'ndeki Ceyda karakteriyle adını duyurmayı başaran oyuncu ve yazar Başak Sayan oldu. Sayan sosyal medya hesabı üzerinden Müslümanların dini bayramını ele alarak tartışma çıkardı.

 

"KİMSENİN KURBAN BAYRAMI KUTLU OLMASIN”

 

İslam aleminin kutsal olarak gördüğü Kurban Bayramını hedef alan Başak Sayan nefretini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dile getirdi. "Kimsenin bayramını kutlamıyorum. " diyen Sayan, yaptığı paylaşıma "Zira benim için hayvanlara zulmün bayramı olmaz. Adı bile kurban. Şaka gibi. Bunu yapanların vicdani sorunu vardır. Hiç kimsenin kurban bayramı kutlu olmasın" notunu düştü. Kısa sürede gündem olan paylaşıma tepkiler çığ gibi büyüyor.

 

İşte o paylaşım;

 

basak sayan dan kurban bayrami ile ilgili cok sert paylasim