Barışcan Mercan Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Barışcan Mercan kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren sosyal medya fenomeni Barışcan Mercan ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Barışcan Mercan kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Barışcan Mercan kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren sosyal medya fenomeni Barışcan Mercan ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Barışcan Mercan kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

bariscan mercan kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Barışcan Mercan kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? 

 

Barışcan Mercan kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ismi ön plan çıkan Barışcan Mercan 14 Eylül 1993 tarihinde Kıbrıs'ta dünyaya gelmiştir. Aslen Kıbrıslı olan sosyal medya fenomeni Barış Can Mercan yaşamını Kıbrıs'ta sürdürmektedir. 28 yaşında olan sosyal medya fenomeni Barışcan Mercan başak burcudur. Önce League of Legends videoları ile tanındı. 2 haziran 2005 tarihinde kurduğu Barış G. adlı youtube kanalında 3 milyonu aşkın aboneye ulaştı. Barış Can önce KFCEatbox adında açtığı kanalına League of Legends oyunu videolarını yükledi. Barış Can, Barış G ya da KFC Eatbox; 3 Haziran 2015 tarihinde YouTube kanalını açmıştır. KFCEatbox adında açtığı kanalına League of Legends oyunu videolarını yüklemektedir. Aynı zamanda da Twitch platformu üzerinden canlı yayınlar yapmaktaydı. League of Legends eğlenceli maçlar, bronz maç sunumları gibi videolar ile hafızalar kazınmıştı. Bir süre önce yeni bir YouTube kanalı açarak bu kanalında yalnızca PUBG Mobile videoları yükleme kararı almıştır. Barış G adını verdiği yeni kanalı da çok kısa bir sürede milyonlarca aboneye ulaşmıştır. Her gün her iki kanala da videolar yüklemeye devam etmektedir. Tam bir spor tutkunu olan sosyal medya fenomeni Barışcan Mercan düzenli olarak fitness yapmaktadır. Dövmeleri ile dikkat çeken sosyal medya fenomeni Barışcan Mercan golf sporunu sevmektedir. Lüks yaşamı ile sosyal medyada dikkat çekmektedir. Instagram'da kfceatbox ismiyle paylaşımlarına devam eden sosyal medya fenomeni bu mecrada 1.1M takipçiye sahipken Youtube kanalında ise 1.98M abonesi bulunmaktadır.