Barış Özcan'dan Tesla CyberTruck Araç Tasarımı Analizi!

Youtube'da yayınladığı sanat, tasarım, teknoloji hikayeleri ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Youtuber Barış Özcan, yayınladığı videosunda Tesla CyberTruck araç tasarım analizini detayları ile takipçileriyle paylaştı. 

 

Youtube'da yayınladığı sanat, tasarım, teknoloji hikayeleri ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Youtuber Barış Özcan, yayınladığı videosunda Tesla CyberTruck araç tasarım analizini detayları ile takipçileriyle paylaştı. Son dönemde yayınladığı içeriklerle adından sık sık söz ettiren ünlü Youtuber, yayınladığı yeni videosunda bu kez Tesla'nın tartışma yaratan yeni kamyoneti CyberTruck'ın araç tasarım analizi hakkında bilgiler verdi. 

 

Tesla'nın yeni duyurduğu CyberTruck kamyoneti gerek etkinlikte yaşananlar ve gerekse tasarımı nedeniyle çok tartışma yarattı. Yayınladığı videosunda Barış Özcan da  bunları Tesla tasarım stüdyosunda çalışan Aybars Turan'la da konuşarak ayrıntılı bir tasarım analizi videosuna dönüştürdü. Tabii bir de aracın ön siparişini verdi.

 

İşte Barış Özcan'ın Tesla'nın CyberTruck aracı ile ilgili anlattıkları;