Barış Murat Yağcı İle Nisa Bölükbaşı Beşiktaş'ta Birlikte Yaşayacaklar İddiası Olay Oldu!

Sosyal medyada bir magazin sitesinin ortaya attığı iddiaya göre Survivor yarışmasından tanışan ve aşk yaşadıkları söylenen Barış Murat Yağcı ile Nisa Bölükbaşı'nın Beşiktaş'ta birlikte yaşamak için ev tuttukları dedikodusu gündeme bomba gibi düşerken, sosyal medyada büyük olay oldu. 

 

Sosyal medyada bir magazin sitesinin ortaya attığı iddiaya göre Survivor yarışmasından tanışan ve aşk yaşadıkları söylenen Barış Murat Yağcı ile Nisa Bölükbaşı'nın Beşiktaş'ta birlikte yaşamak için ev tuttukları dedikodusu gündeme bomba gibi düşerken, sosyal medyada büyük olay oldu. Son dönemde yaptıkları açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü TV yıldızları Barış Murat Yağcı ile Nisa Bölükbaşı'nın Beşiktaş'ta birlikte yaşamak için ev tuttukları dedikodusu gündeme bomba gibi düşerken, sosyal medyada büyük olay oldu.

 

Survivor Türkiye yarışmacılarından olan Barış Murat Yağcı ve Nisa Bölükbaşı hakkında bomba gibi bir iddia ortaya atıldı. Genç çift, birlikte yaşamak için Beşiktaş'ta ev kiraladı. İkilinin kendi zevklerine göre döşediği evin kirasının ise 7 bin lira olduğu öğrenildi. Barış Murat Yağcı ise geçtiğimiz günlerde aşk iddialarını yalanlamıştı. 

 

Baris Murat Yagci Nisa Bolukbasi Ask Ev