Barış Murat Yağcı Aslında Kim?

Youtube'da yayınladıkları içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Youtube kanalı ViBio, yayınladıkları videolarında şu sıralar Survivor'da yarışan ünlü oyuncu Barış Murat Yağcı'nın bilinmeyen hayat öyküsü hakkında detaylı bilgiler verdiler. 

 

Youtube'da yayınladıkları içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Youtube kanalı ViBio, yayınladıkları videolarında şu sıralar Survivor'da yarışan ünlü oyuncu Barış Murat Yağcı'nın bilinmeyen hayat öyküsü hakkında detaylı bilgiler verdiler. Son dönemde yayınladıkları içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü Youtube kanalı ViBio, yayınladıkları videolarında şu sıralar Survivor'da yarışan ünlü oyuncu Barış Murat Yağcı'nın bilinmeyen hayat öyküsü hakkında detaylı bilgiler verdiler.

 

Karantina da Acun’a yaradı he. Deliler gibi survivor izleniyor. Adam sabah klüp almayı düşünüyorum diyip akşam üstü klüp alacak seviyeye geldi covid 19 ve akabinde TV’de güncel yayınlanan neredeyse tek program olmasının getirisiyle. Ama karantina sadece Survivor’a da yaramadı. Survivor ile birlikte Barış Murat Yağcıya yaradı. Önceden adı sanı pek bilinmese de yıllardır bu piyasanın içinde olan, tv’de bir dizide görünse e yakışıklıymış diyip geçilen ama pek de üstüne varılmayan barış son zamanların en yakışıklı bulunan adamı olarak ekranlarda her geçen gün kızları mest etmeye devam ediyor. Tabii başka bir diğer kısmı da sinir ediyor. E bizim işimiz ne? Dedik ki madem bu kadar izleniyor, madem bu kadar merak ediliyor, kimi çok seviyor kimi hiç sevmiyor. Neden?

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.