Barış Kılıç'ın Kızılcık Şerbeti'nde Sinir Krizi Sahnesi Alkış Aldı!

Kızılcık Şerbeti'nin Ömer'i Barış Kılıç dizinin cuma günü ekrana getirilen sezon finali bölümünde "sinir krizi" geçirdiği sahnedeki performansı ile dikkat çekti. Övgü toplayan Barış Kılıç, "Tebrik mesajlarınız beni gerçekten çok gururlandırdı" ifadelerini kullandı.

 

Kızılcık Şerbeti dizisi geçtiğimiz cuma akşamı ikinci sezon finalini 66'ncı bölümüyle yaptı. Kızılcık Şerbeti'nin final sahnesi ise izleyiciyi ekran başına kilitledi. Dizinin sezon finali bölümünde ise Ömer karakterini canlandıran Barış Kılıç'ın performansı gündem oldu. Dizide 'Ömer' karakterine hayat veren Barış Kılıç, sinir krizi geçirip kendini tokatlamıştı.

 

baris kilic in kizilcik serbeti nde sinir krizi sahnesi alkis aldi

 

Çok sayıda tebrik mesajları aldığını söyleyen Barış Kılıç, şu ifadeleri kullandı; "Herkese merhaba, sezon finalimiz yayınlandı. Malumunuz çok sayıda tebrik mesajları alıyorum... Herkese tek tek dönemediğim için topluca herkese sonsuz teşekkür etmek istiyorum. Bu sezon da arkamızda durdunuz, bizimle birlikte oldunuz. Yeni sezon eylülde başlayacak. Bizler de sabırsızlanıyoruz sizlerle tekrar buluşmak için... Herkese iyi tatiller diliyorum. En kısa zamanda görüşmek üzere hepinizi çok seviyorum. Tebrik mesajlarınız beni gerçekten çok gururlandırdı. Bütün ekibin ellerine sağlık."