Barış Kılıç Gamze Özçelik Ä°ddialarına AteÅŸ Püskürdü! Yargı Önünde Hesap Soracağım!

Kızılcık Åžerbeti dizisindeki performansıyla gündemde olan ünlü oyuncu Barış Kılıç 2000'li yıllarda Gamze Özçelik'in istismar videosunu çektiÄŸi iddialarına ateÅŸ püskürürken sert açıklamalar yaptı. 

 

Kızılcık Åžerbeti dizisindeki performansıyla gündemde olan ünlü oyuncu Barış Kılıç 2000'li yıllarda Gamze Özçelik'in istismar videosunu çektiÄŸi iddialarına ateÅŸ püskürürken sert açıklamalar yaptı. Kızılcık Åžerbeti dizisindeki performansıyla gündemde olan ünlü oyuncu Barış Kılıç 2000'li yıllarda Gamze Özçelik'in istismar videosunu çektiÄŸi iddialarına ateÅŸ püskürürken sert açıklamalar yaptı. 

 

Oyuncu Barış Kılıç, 2000'li yıllarda Gökhan Demirkol ile Gamze Özçelik'in cinsel istismar videosunu çekmekle suçlandı. Ünlü oyuncu sosyal medya hesabından konuyla ilgili açıklama yaptı. Olayla ilgili herhangi bir baÄŸlantısının olmadığını belirten oyuncu, hakkında karalama kampanyası yapanlardan da ÅŸikayetçi olacağını söyledi. Ünlü oyuncu Barış Kılıç, hakkında birkaç gündür sosyal medyada gündeme gelen iddialara yanıt verdi.

 

2000’li yıllarda Gökhan Demirkol ile Gamze Özçelik‘in tecavüz ve kaset skandalında görüntüleri çeken kiÅŸinin Barış Kılıç‘ın olduÄŸu iddia edilmiÅŸ, ancak Gökhan Demirkol mahkemede hâkimin "Üçüncü kiÅŸi var mı" sorusuna, “Kesinlikle yok, görüntüleri ben çektim” demiÅŸti.

 

Gazeteci Birsen AltuntaÅŸ'ın haberine göre, 2006'daki bu konu, "Kızılcık Åžerbeti"nin 2. sezona baÅŸladığı günlerde sosyal medyada tweet’lere konu edilmeye baÅŸlandı. Bazı hesaplar bu davaya atıfta bulunarak Kızılcık Åžerbeti'nin izlenmemesi ve oyuncunun baÅŸarısının övülmemesi gerektiÄŸini savunan tweet’ler atılmaya baÅŸladı.

 

Kılıç, konu hakkında ÅŸu açıklamayı yaptı:

 

“Bir gazetenin magazin ekinin yalan haberinden yola çıkarak hakkımda iÄŸrenç iftiralarda bulunan herkese yargı önünde hesap soracağım. Israrla anlamak istemeyenlere söylüyorum. Bu iddiaların hiç biri doÄŸru deÄŸildir. Yalan haberdir. Bilmeden iftira atıyorsunuz. Gerçekten yazık…”

 

baris kilic tan gamze ozcelik iddialarina sert yanit