Barış Arduç Özgürlüğüne Kavuştu! Boğazdan Yarı Çıplak Pozları Sosyal Medyada Gündem Oldu!

TRT'de yayınlanan Alparslan Büyük Selçuklu dizisinden ayrılmasının ardından saçlarını ve sakalını kesen ünlü oyuncu Barış Arduç yeni imajıyla tekneyle boğaza açılırken, yarı çıplak pozlarıyla sosyal medyada gündem oldu. 

 

TRT'de yayınlanan Alparslan Büyük Selçuklu dizisinden ayrılmasının ardından saçlarını ve sakalını kesen ünlü oyuncu Barış Arduç yeni imajıyla tekneyle boğaza açılırken, yarı çıplak pozlarıyla sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde rol aldığı yapımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Barış Arduç yeni imajıyla tekneyle boğaza açılırken, yarı çıplak pozlarıyla sosyal medyada gündem oldu. 

 

baris arduc un yari ciplak ozgurluk paylasimi gundem oldu

 

"Özgürlük" paylaşımıyla gündem oldu!

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda yarı çıplak tekne pozlarını paylaşan ünlü oyuncu Barış Arduç "Özgürlük" ifadelerini kullanırken takipçileri paylaşım için "Hem yakışıklı hem seksi hem hanımcı hem tatlı bir baba. Bir erkekten alınabilecek max verim tebrikler Gupse Özay mutluluğunuz daim olsun", "Sonunda uzun sakal ve saçlardan kurtuldum. Tıpkı kendine benziyor. Her zamanki gibi yakışıklı ", "Kesinlikle muhteşem", "Sıcak yaz vücudu. Dövmeler", "özgürlük ve çok ihtiyaç duyulan dinlenme. tadını çıkar.", "Kafa hafiflemiş :)) kardeşlerin yakışıklısı.." gibi yorumlarda bulundular. Kısa sürede yüzbinlerce beğeni alan paylaşım sosyal medyada gündem oldu. 



Etiketler: