Barış Arduç Gupse Özay İle İlgili Kriz İddialarına Yanıt Verdi! Ne Dedi?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Barış Arduç, önceki gün objektiflere yansırken, Gupse Özay ile evliliğinde kriz olduğu iddialarına yanıt verdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Barış Arduç, önceki gün objektiflere yansırken, Gupse Özay ile evliliğinde kriz olduğu iddialarına yanıt verdi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Barış Arduç, önceki gün objektiflere yansırken, Gupse Özay ile evliliğinde kriz olduğu iddialarına yanıt verdi.  

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Barış Arduç, önceki gün objektiflere yansırken, Gupse Özay ile evliliğinde kriz olduğu iddialarına yanıt verdi. Önceki akşam Barış Arduç objektiflere yansıdı. Eşi Gupse Özay’ın evde olduğunu ve senaryo yazmak ile meşgul olduğunu söyleyen oyuncu, “Görüşemediğiniz için bir isyan oluyor mu evde?” sorusuna, “Hayır olmuyor. Bizim mesleğimizin doğasında bu var. İkimiz de birbirimize saygı duyan insanlarız” yanıtını verdi.