Barış Arduç Gupse Özay Çiftiyle İlgili Gerçek Ortaya Çıktı! Duyanlar Şaştı Kaldı!

Son dönemde rol aldığı Alparslan Büyük Selçuklu, Kulüp gibi yapımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Barış Arduç ile eşi Gupse Özay'ın ilişkileri ile gerçek ortaya çıktı. 

 

Son dönemde rol aldığı Alparslan Büyük Selçuklu, Kulüp gibi yapımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Barış Arduç ile eşi Gupse Özay'ın ilişkileri ile gerçek ortaya çıktı. 

 

Akşam'da yer alan habere göre, Ekranların sevilen iki yüzü Barış Arduç ile Gupse Özay ilişkilerini uzun yıllar boyunca gözlerden uzak yaşamayı tercih etti. Hayranları tarafından birbirine çok yakıştırılan ünlü çift Barış Arduç ile Gupse Özay'ın "Deliha" setinde aşk yaşamaya başladığı konuşuldu. Ancak oyuncu çift ile ilgili gerçek çok başka çıktı. İkilinin ilişkisine dair bilinmeyenleri öğrenenler ise şaşkınlığını gizleyemedi. Son olarak Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde başrol olarak izleyici karşısına çıkmış olan yakışıklı oyuncu Barış Arduç özel hayatı ile hayranları tarafından yakından takip ediliyor. Başarılı oyunculuk performansının yanı sıra karizmasıyla da gönüllere taht kuran Barış Arduç gözlerden uzak bir yaşam sürmeyi tercih ediyor. Gupse Özay'ın senaryosunu kaleme alıp başrolünde yer aldığı "Deliha" filmi ile kamera karşısına geçen ünlü oyuncu Arduç, bir anda tüm Türkiye'nin konuştuğu bir isim haline geldi. Deliha setinde başarılı oyuncu Gupse Özay ile aşk yaşamaya başlayan Arduç, yıllarca ilişkisini magazin basınından uzakta sürdürdü.

 

GUPSE ÖZAY İLE BARIŞ ARDUÇ HAKKINDA BİLİNMEYEN GERÇEK ORTAYA ÇIKTI

 

Oyuncu çift Arduç ile Özay 2020 yılında nikah masasına oturdu ve Jan Asya adını verdikleri kızlarını 9 Eylül 2022'de kucağına alarak ilk kez anne ve baba olmanın sevincini yaşadı. Ancak ikilinin aşk yaşamaya başladığı süreçle ilgili bilinmeyen bir gerçek ortaya çıktı. Geçtiğimiz yıllar bir röportaj veren Arduç, Özay ile "Deliha" setinde aşk yaşamaya başladığı haberleri hakkında açıklamalarda bulunmuştu. Arduç, "Bizim hikâyemiz sette başlamadı. Arkadaştık. Film bittikten kısa süre sonra aramızdaki muhabbet çok güzel gitti. İkimiz de gülmeyi seviyoruz. Çok mutluyuz. Kendimiz gibi davranıp çok eğleniyoruz." demişti.