Banu Parlak'tan Nez Demir'e Kapanan Magazin Sayfası Tepkisi!

Banu Parlak Nez Demir'i neyle suçladı? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarda zaman zaman sert açıklamalar yapan ünlü şarkıcı ve girişimci Banu Parlak, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Nez Demir'e yine çok ağır sözlerle yüklendi. Peki Banu Parlak Nez Demir'i neyle suçladı? Cevaplar haberimizde..

 

Banu Parlak Nez Demir'i neyle suçladı? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarda zaman zaman sert açıklamalar yapan ünlü şarkıcı ve girişimci Banu Parlak, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Nez Demir'e yine çok ağır sözlerle yüklendi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı ve girişimci Banu Parlak, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Nez Demir'e yine çok ağır sözlerle yüklendi. Peki Banu Parlak Nez Demir'i neyle suçladı? Cevaplar haberimizde..

 

banu parlak tan nez demir e cok sert sozler sen once yaptiklarinin hesabini ver

 

Banu Parlak Nez Demir'i neyle suçladı?

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarda zaman zaman sert açıklamalar yapan ünlü şarkıcı ve girişimci Banu Parlak, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Nez Demir'e yine çok ağır sözlerle yüklendi. Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Nez Demir'in Instagram sayfasından söylediği "Benim ve ailem hakkında kötü yorum yapıp, bana hakaret edip, beni taciz eden bir iki sayfa vardı. Sağolsun çok iyi bir sosyal medyacım var bu bir iki sayfayı şikayet ettik ve kapattırdık" açıklamasına cevap verirken "Ne kadar boş konuşuyorsun ya! O magazin sayfaları çat diye kapatıldı diye ne güzel tehdit ediyorsun. Niye? Bana da cevap versene tehdit etsene beni Allah'ını seviyorsan. Bana bak bana öyle gücünün yettiklerine aslanlık kaplanlık yaptırtmam adama. Anladın mı? O kapattırdığın hesapların hepsini açtırıcam ben şimdi. Tamam mı? Öyle biz sana birşey söyleyince ekmeğimle oynuyorsunuz derken o çocuk o sayfasını kapattırdığın o sayfadan ekmek kazanıyor. Sen ona hakaret ettiğinden sana cevap verdiği için sayfa mı kapattırıyorsun sen? Hayırdır. Sen kimsin sosyal medya mafyası mı oldun sen? Önce yaptığın shopların, önce o dolandırıcılıkların hesabını bir versene!" ifadeleriyle Nez Demir'e yüklendi.  

 

nez demir bu benim son konusmamdir

 

Nez Demir: Bu benim bu konu hakkındaki son konuşmamdır! 

 

Nez Demir magazin sayfalarının kendisini taciz etmesi ile açıklama yaparken "Öncelikle şunu söyleyeyim bu sayfaları ben kapatmıyorum. Ben sadece hakkımı arıyorum. Benim hakkımda, ailem hakkımda, işim hakkında yalan yanlış bilgiler veren, işimi asılsız bir şekilde kötülemeye çalışan sayfaları yine şikayet edicem, gerekirse mahkemeye de vereceğim. Ben bu işi kurarken yanımda kimse yoktu. Kimse bana destek olmadı. Ben bu işe bu kadar yatırım yaptım. Bu iş yerinde bir sürü insan ekmek yiyiyor. Ben böyle şeylerle uğraşmak istemiyorum. Aralarının iyi olduğu fenomenlerle üzerime gelip benim motivasyonumu düşürüp, beni bu tartışmaların içine çekemezsiniz. Ben daha önce bu işlerin içine girdim ama artık kendime yakıştırmadığım için, franchise verdiğim, yanımda olan insanlar bu işlerin içinde olmamı istemedikleri için ben artık bu işlerin içinde olmayacağım. Sayfası kapanan arkadaşlara yne söyleyeyim o sayfaları ben değil, Instagram kapatıyor. Ben aileme, işime, çevreme, ekmeğime hakaret edenleri şikayet ediyorum. Instagram inceliyor sonrasında eğer haklı bulunursam sayfanız kapatılıyor. Demek ki siz yanlış birşeyler yapmışsınız ki sayfanız kapanmış" ifadeleriyle bundan sonra polemiklerin içinde yer almayacağını belirtti.