Banu Parlak Kimdir? Nerelidir? Evli Mi?

Banu Parlak kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı ve girişimci Banu Parlak ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Peki Banu Parlak kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Evli mi? Cevaplar haberimizde..

 

Banu Parlak kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı ve girişimci Banu Parlak ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı ve girişimci Banu Parlak ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Peki Banu Parlak kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Evli mi? Cevaplar haberimizde..

 

banu parlak kimdir nerelidir evli mi

 

Banu Parlak kimdir? Nerelidir? Evli mi?

 

Banu Parlak kimdir? 1987 senesinde doğmuş olan Banu Parlak aslen Kastamonuludur. Sosyal medya uygulaması Instagram'da araba içinde yaptığı şarkılı paylaşımlarla fenomen olan isim ardından “Narin Yarim “single çalışmasıyla müzik kariyerine adım atmıştı. 2017 yılında aslen Rizeli olan Okan Öztürk ile evlenmiştir. Müzisyen, pop müzik şarkıcısı.1987 yılında dünyaya geldi. Aslen Kastamonuludur. Sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşımlar ve seslendirdiği şarkılarla dikkatleri üzerine çeken Banu Parlak, 2016 yılında çıkardığı Narin Yarim isimli şarkısıyla dönemin top listine girmeyi başarmıştır. Banu Parlak, yeni doğum yapmasının ardından yaptığı paylaşımlarla sosyal medyanın gündeminde yer almaya başladı. Aslen Rizeli olan Okan Öztürk ile 2017 yılında evlenen, sonra ayrılacağını açıklayan Banu Parlak, bu evlilikten bir kız çocuk annesidir. Banu Parlak 2018 yılının Mart ayında Okan Öztürk ile boşanacaklarını gündeme getirmişti. 1987 senesin dünyaya gelen Banu Parlak Sesi ve güzelliği ile dikkat çeken Banu Parlak, güçlü sesiyle de sosyal medya kullanıcılarının ilgi odağı oldu. Dünyanın en çok kullanılan sosyal medya platformu Instagram’da 800 bin kişinin üstünde takipçisi olan Banu Parlak son olarak çıkardığı Narin Yarim şarkısı ile hayran kitlesini genişletti.



Etiketler: