Banu Parlak'ın Dilan Polat'a Attığı Yıllanmış Ä°ftiralar! Efecin'den Dikkat Çeken Ä°fadeler!

Banu Parlak ilk olarak sosyal medyada aracında çektiÄŸi ÅŸarkı videoları ile tanınmıştı. Çok geçmeden sesinin güzel olduÄŸunu düÅŸünüp Narin Yarim adlı eseri yeniden coverladı ve beklemediÄŸi bi ilgiyle karşılaÅŸtı. Ardından Yana Yana, Dik YokuÅŸ, Aman ve Canın SaÄŸolsun gibi eserler çıkardı fakat bir anda geri çekildi müzik ve sanat sektörünü kaldıramadı. 

 

Haber: Efecin

 

Banu Parlak ilk olarak sosyal medyada aracında çektiÄŸi ÅŸarkı videoları ile tanınmıştı. Çok geçmeden sesinin güzel olduÄŸunu düÅŸünüp Narin Yarim adlı eseri yeniden coverladı ve beklemediÄŸi bi ilgiyle karşılaÅŸtı. Ardından Yana Yana, Dik YokuÅŸ, Aman ve Canın SaÄŸolsun gibi eserler çıkardı fakat bir anda geri çekildi müzik ve sanat sektörünü kaldıramadı .

 

Tabii o süreçte de güzellik salonu olan Neslim Güngen'in öÄŸrencisi olan ve bir çok ÅŸeyi ondan öÄŸrenen Dilan Polat büyümeye baÅŸladı; Banu Parlak da onun yanına sızıp arkadaÅŸ oldu. Bunun sebebi de  güzellik sektörüne atılma hayaliydi.  Bu hayali gerçekleÅŸtirmek için elinden geleni yaptı.

 

O süreçte sürekli kavgalar ile reyting arttırmaya baÅŸladı. Ortadaki sorun tam olarak hasetlik ve kıskançlıktı.Tabi ki olmaması gereken derece de bir hırsda vardı. En son büyük bir kavga edip baÄŸlantıyı kopardılar Banu parlak yine ticari reklamını Dilan Polat üzerinden sürdürdü o süreçte videolar ve deliller sosyal medyada dahi mevcut.

 

En son  reyting iddası ise Dilan Polat 'ın Banu Parlak'ı vurdurmak istemesi ve onu vuramaması baÅŸka çocuklu adamı vurması o kadar saçma bi iftira ki sosyal medya günlerdir ikiye bölündü ve gerçeÄŸi merak etti. Üstelik Seyhan Soylu tarafından söylenen iddialarda cabası ama hiç biri bir delile sahip deÄŸil Aslı astarı yok ve sözde ayağı vurulan adam videoda sözde ayağı vuruluyor ama dakikalarca sekmeden düÅŸüyor videonun kenarında hâlâ ayakta ardından hastaneye düÅŸüyor seyhan soylu gidiyo Banu parlak 'a kurulan bi pusuda niçin önce Banu Parlak deÄŸil de sisi lakaplı Seyhan Soylu gidiyor bu olanlar da tüm Türkiye'yi düÅŸündürüyor ve Banu Parlak'ın söylemleri çürüyor .