Balkan Ninnisi Mustafa Süleyman Kara Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır?

Balkan Ninnisi Mustafa Süleyman Kara kimdir? TRT1'de 21 Haziran 2022 Salı günü yayınlanacak ilk bölümü ile ekranda olacak Balkan Ninnisi dizisinde Mustafa karakterine hayat verecek olan ünlü oyuncu Süleyman Kara ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmeye başlandı. Peki Süleyman Kara kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Balkan Ninnisi Mustafa Süleyman Kara kimdir? TRT1'de 21 Haziran 2022 Salı günü yayınlanacak ilk bölümü ile ekranda olacak Balkan Ninnisi dizisinde Mustafa karakterine hayat verecek olan ünlü oyuncu Süleyman Kara ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmeye başlandı. Peki Süleyman Kara kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

balkan ninnisi mustafa suleyman kara kimdir nerelidir kac yasindadir

 

Balkan Ninnisi Mustafa Süleyman Kara kimdir?

 

Süleyman Kara kimdir? Süleyman Kara tiyatro, dizi ve sinema oyuncusu. Süleyman Kara'nın doğum tarihi hakkında bir bilgi bulunmamaktadır. Eğitimine İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünde devam eden oyuncu Süleyman Kara seyahat etmeyi ve yeni yerler keşfetmeyi sevmektedir. Bugüne kadar, İtalya, Fransa, Yunanistan, Makedonya gibi ülkere seyahat etmiştir. Instagram'da seekara ismiyle paylaşımlarına devam eden oyuncu Süleyman Kara'nın bu mecrada 1515 takipçisi bulunmaktadır. Süleyman Kara Deniz Dalgıç menajerlik şirketine bağlı olarak çalışmaktadır. 

 

Not: Kapak Fotoğrafı : Can İpek (Instagram @canipek)