Balkan Ninnisi Dizisi İçin Geri Sayım Başladı! Hem Balkanlarda Hem Türkiye'de Büyük İlgi Görecek!

Başrollerinde Erdal Özyağcılar, Özlem Türkad, Emre Bey gibi isimlerin yer aldığı TRT'nin yeni yapımı Balkan Ninnisi önümüzdeki Salı yayın hayatına başlamaya hazırlanırken dizinin Elveda Rumeli'nin yerini alması bekleniyor. 

 

Başrollerinde Erdal Özyağcılar, Özlem Türkad, Emre Bey gibi isimlerin yer aldığı TRT'nin yeni yapımı Balkan Ninnisi önümüzdeki Salı yayın hayatına başlamaya hazırlanırken dizinin Elveda Rumeli'nin yerini alması bekleniyor. Son dönemde yayınladığı yapımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan TRT'nin yeni yapımı Balkan Ninnisi önümüzdeki Salı yayın hayatına başlamaya hazırlanırken dizinin Elveda Rumeli'nin yerini alması bekleniyor. 

 

Akşam'ın haberine göre; Dizi tarihinde böylesi görülmedi. Elveda Rumeli'nin yerine geçecek. TRT1 ekranlarında yepyeni bir dizi daha başlamak için gün sayıyor. Seyirciye Elveda Rumeli dizisini hatırlatacak olan ve yine başrolünde usta oyuncu Erdal Özyağcılar'ın yer aldığı Balkan Ninnisi önümüzdeki hafta salı günleri başlıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Erdal Özyağcılar, Özlem Türkad, Emre Bey ve Merih Öztürk'ün paylaştığı dizi salı akşamlarına damgasını vuracak. 2009 yılında final yapan Elveda Rumeli'nin yerine yine çekimleri Makedonya'da gerçekleştirilecek yepyeni bir dizi geliyor. Elveda Rumeli'de Sütçü Ramiz karakterini canlandıran usta oyuncu Erdal Özyağcılar bu kez Balkan Ninnisi dizisinde Köfteci Süleyman karakteriyle izleyici karşısında olacak. Dizide Özyağcılar'ın yanı sıra yine aynı dizide Meryem karakteriyle tanıdığımız Suzan Akbelge de oynayacak. Dizi, 21 Haziran Salı günü saat 20:00'de TRT 1 ekranlarında başlayacak.

 

ELVEDA RUMELİ'DEN ÇOK İSİM VAR!

 

Erdal Özyağcılar ve Özlem Türkad'ın, başrolleri Emre Bey ve Merih Öztürk'le paylaştığı dizide, Hakan Boyav, Can Kolukısa, Suzan Akbelge, Sarp Bozkurt, Gözde Çığacı, Deniz Gürkan, Emine Halil, Burak Rahman, Süleyman Kara, Kaan Turgut ve Erman Saban rol alıyor. Balkan Ninnisi, Elveda Rumeli'den sonra çekimlerinin tamamı Makedonya'da yapılacak bir dizi olarak Türk dizi tarihine geçecek. Senaryosunu Uğur Uzunok'un kaleme aldığı "Balkan Ninnisi", yüzyıllardır nesilden nesile geçen ve çok sevilen Balkan ezgileriyle Türk eserlerini aynı potada buluşturuyor. Dizi, müzikleriyle de ilgi odağı olacak. "Balkan Ninnisi"nin müziklerini Alper Atakan yapacak. Daha önce rol aldığı "Elveda Rumeli" dizisiyle de büyük beğeni toplayan Özyağcılar, "Balkan Ninnisi"nin hem Balkanlar'da hem de Türkiye'de büyük ilgi çekecek muhteşem bir hikaye olduğunu söyledi. Balkanlar'da çekilen ve çok sevilen "Elveda Rumeli" dizisinin ardından 13 yıl sonra Üsküp'e geldiğini belirten usta sanatçı, "Balkan Ninnisi, çok samimi, sıcak, güzel bir hikaye. Köfteci Süleyman'ı canlandırıyorum. Süleyman'ın kız kardeşi, yeğenleri ve damadı var. Dizimiz, bir Osmanlı Konağı'nda çekiliyor. Konak muhteşem. Köfteci dükkanım da öyle. Mekanlar, Üsküp, hikaye harika. Bu dizimizin de TRT 1 ekranlarında izleyicilerin ilgi olacağını düşünüyorum." dedi.