Bahar Dizisi Setinde Demet Evgar İddiası! Set Çalışanlarına Küfür Ettiği İddia Edildi!

Demet Evgar'ın başrolünde yer aldığı Bahar setinde olay çıkardığı gündeme geldi. Demet Evgar'ın set çalışanlarına kötü davranıp küfrettiği iddia edildi.

 

Hikayesi ve oyuncu kadrosu ile tüm dikkatleri üzerine çeken Bahar dizisi kısa sürede büyük bir izleyici kitlesine ulaştı. 16. bölümü sezon finali yapacak olan Bahar dizisinin setinin karıştığı iddia edildi.

 

Aramızda Kalmasın'ın haberine göre; Demet Evgar geçtiğimiz günlerde kendisine sahnenin süresi ile ilgili sette soru soran yönetmen asistanına sesini yükselterek küfürlü bir konuşma yaptı. Asistan durumu dizinin yönetmeni Neslihan Yeşilyurt'a bildirdi. Yönetmen ekibine hiç kimsenin hiçbir suretle saygısızlık yapamayacağını söyleyerek seti paydos etti. Yönetmen Demet Evgar'ın özür dilemediği takdirde sete geri dönmeyeceklerini de belirtti. Bu durum karşısında Demet Evgar da ağlayarak ve af dileyerek durumu düzeltmeye çalıştığı iddia edildi

 

Müge Dağıstanlı, dışarıya sızan konuşmalar ve iddialar diyerek şunları anlattı: "Bu sorun Şubat'tan beridir devam ediyor. Sorunun ise Demet Evgar'ın zaman zaman yönetmeni dinlememesi, Kostüm yapan ekibi zora sokması gibi durumlar olduğu söylendi.” Bu sebeplerden dolayı sette huzursuzluk başladığı iddia edildi.