Bahar Dizisi Parla Sena Mia Kalıp Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır?

Bahar dizisi Parla Sena Mia Kalıp kimdir? Show TV'de yayınlanan Bahar dizisinde canlandırdığı Parla karakteriyle geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü oyuncu Sena Mia Kalıp ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Sena Mia Kalıp kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Fenoreporter - TV Haberleri Servisi

 

Bahar dizisi Parla Sena Mia Kalıp kimdir? Show TV'de yayınlanan Bahar dizisinde canlandırdığı Parla karakteriyle geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü oyuncu Sena Mia Kalıp ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Sena Mia Kalıp kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

bahar dizisi parla sena mia kalip kimdir nerelidir kac yasindadir

 

Bahar dizisi Parla Sena Mia Kalıp kimdir? 

 

Sena Mia Kalıp kimdir? Sena Mia Kalıp 2000 yılında dünyaya gelmiÅŸtir. Günümüzde 24 yaşındadır. YaÅŸamını Ä°stanbul’da sürdürmektedir. EÄŸitimini ÖzyeÄŸin Üniversitesi’nde tamamlamıştır. Serdar Ortaç’ı çok sevmektedir. Aynı zamanda TikTok, Instagram fenomenidir. Instagram'da senammiaonline ismiyle paylaşımlarına devam eden Sena Mia Kalıp'ın bu mecrada 269K takipçisi bulunmaktadır. Kariyerine Icon Talent Management ajansına baÄŸlı olarak devam etmektedir. Daha önce Ruhun Duymaz dizisinde rol almıştır.