Azra Duru Malaç'ı Kurtaran Kurtarma Ekibinin İfadesi Ortaya Çıktı! Ne Dedi?

4 yaşındaki Azra Duru Malaç'ı enkazdan kurtararak canlı yayın açan kurtarma ekibi 4 yaşındaki bebeğin yaşamını yitirmesi üzerine ifadeye çağrıldı. 

 

4 yaşındaki Azra Duru Malaç'ı enkazdan kurtararak canlı yayın açan kurtarma ekibi 4 yaşındaki bebeğin yaşamını yitirmesi üzerine ifadeye çağrıldı. 4 yaşındaki Azra Duru Malaç'ı enkazdan kurtararak canlı yayın açan kurtarma ekibi 4 yaşındaki bebeğin yaşamını yitirmesi üzerine ifadeye çağrıldı. 

 

Hatay'da, Maraş merkezli depremin ardından enkazdan sağ olarak kurtarılan ve kaldırıldığı hastanede 2 gün sonra yaşamını yitiren 4 yaşındaki Azra Duru Malaç ile video çeken arama-kurtarma ekibi personelinin ifadesi ortaya çıktı. Personelin ifadesinde, Azra’yı çıkarttıkları esnada enkaz başında bir ambulansın olmadığını, sağlık ekipleri gelir gelmez bebeğe müdahalede bulunduklarını ve bu sırada enkazdan çıkarmanın heyecanıyla böyle bir video çektiğini söylediği belirtildi. Hatay'da depremde enkaz altından sağ olarak kurtarılan Azra Duru Malaç ile video çekerek sosyal medya paylaşan arama-kurtarma personelinin ifadesi ortaya çıktı.

 

Habertürk'ten Mustafa Şekeroğlu'nun haberine göre, arama kurtarma personeli ifadesinde, Azra’yı çıkarttıkları esnada enkaz başında bir ambulansın olmadığını belirtti. Arama-kurtarma personeli, sağlık ekipleri gelir gelmez bebeğe müdahalede bulunduklarını ve bu sırada Azra bebeği enkazdan çıkarmanın heyecanıyla böyle bir video çektiğini söyledi