Ayşegül Aldinç'ten Annesiyle İlgili Açıklama! Az Daha Annemi Kaybediyorduk!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Ayşegül Aldinç yaptığı açıklamada oy kullandıktan sonra annesinin fenalaştığını söylerken, sağlık durumu hakkında bilgi verdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Ayşegül Aldinç yaptığı açıklamada oy kullandıktan sonra annesinin fenalaştığını söylerken, sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Ayşegül Aldinç yaptığı açıklamada oy kullandıktan sonra annesinin fenalaştığını söylerken, sağlık durumu hakkında bilgi verdi. 

 

Ayşegül Aldinç, 96 yaşındaki annesi Süheyla Aldinç'in oy kullandıktan sonra fenalaştığını duyurdu: Az daha annemi kaybediyorduk. 13'üncü Cumhurbaşkanı ve 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimi için 81 ilde seçmenler sandık başına gitti. Annesi Süheyla Aldinç ile oy kullanmaya giden şarkıcı Ayşegül Aldinç, sandık başında korku dolu anlar yaşadı. Ayşegül Aldinç'in 96 yaşındaki annesi Süheyla Aldinç'in oy kullandıktan sonra fenalaştı.

 

"KÜLÇE GİBİ KENDİNİ BIRAKTI”

 

Ayşegül Aldinç, kendisin oldukça endişelendiren konuyla ilgili olarak "Annemi az daha kaybediyorduk. Oy kullandıktan sonra fenalaştı, külçe gibi kendini bıraktı. Ölüyorum sandım" dedi. Annesinin son sağlık durumuyla ilgili bilgi veren Ayşegül Aldinç, "Şimdi iyi çok şükür" ifadelerini kullandı.