Ayşecan Tatari Müjgan İle Değişen Hayatını Takipçileriyle Paylaştı!

Çocuklar Duymasın dizisindeki performansıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Ayşecan Tatari, Instagram sayfasından kızı Müjgan'ın doğumuyla birlikte hayatında yaşadığı değişimler hakkında takipçileri için uzun bir yazı kaleme aldı. 

 

Çocuklar Duymasın dizisindeki performansıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Ayşecan Tatari, Instagram sayfasından kızı Müjgan'ın doğumuyla birlikte hayatında yaşadığı değişimler hakkında takipçileri için uzun bir yazı kaleme aldı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Ayşecan Tatari, Instagram sayfasından kızı Müjgan'ın doğumuyla birlikte hayatında yaşadığı değişimler hakkında takipçileri için uzun bir yazı kaleme aldı.

 

Ayşecan Tatari, Müjgan'ın doğumuyla değişen hayatını da sosyal medya hesabında takipçileri ile paylaştı. "Akşamları çalıştığım bir işim olduğunu, Müjgan'ı bırakma fikrinin bile nefesimi sıkıştırdığını, onunla olmayla kıyaslayınca çok sevdiğim mesleğimin bile önemsiz görüneceğini ve bütün bu işlerin nasıl bir dengeye oturacağını hiç düşünmemiştim... Doğurduğumdan beri hep düşünüyorum; nasıl yani 'Şimdi herkes çocuğunu benim Müjgan'ı sevdiğim kadar mı seviyor?' diye... Ne çok sevgi var demek şu dünyada!"

 

aysecan tatari hayatinin mujgan ile nasil degistigini anlatti