Ayşecan Tatari Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı? Evli Mi?

Ayşecan Tatari kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Ayşecan Tatari ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Ayşecan Tatari kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Ayşecan Tatari kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Ayşecan Tatari ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Ayşecan Tatari ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Ayşecan Tatari kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

aysecan tatari kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Ayşecan Tatari kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Evli mi? 

 

Ayşecan Tatari kimdirnerelikaç yaşındaAyşecan Tatari, 14 Mart 1989 İstanbul'da doğdu. 32 yaşındadır. Türk dizi ve sinema oyuncusu. Annesi ünlü sanatçı Aliye Uzunatağan'dır. İstanbul İtalyan Lisesi'nde öğrenimini tamamlayan Ayşecan Tatari, annesinin izinden giderek oyunculuk yapmaya başladı. 14 Mart 1989 İstanbul doğdu. Oyunculuk kariyerine dokuz yaşındayken Evdeki Yabancı dizisi ile başladı. Ardından Çocuklar Duymasın dizisinde dört sezon oynadıktan sonra oyunculuk eğitimini almak üzere Amerika’ya gitti. Stella Adler Studio of Acting’de konservatuar eğitimini tamamladıktan sonra 2011 yılında Türkiye’ye dönerek DOT tiyatrosunda çalışmaya başladı. Sarı Ay adlı oyunda yer alan oyuncu, bir sonraki sezon İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrolarına girdi ve Şırça Hayvan Koleksiyonu ve Cyrano De Bergerac adlı oyunlarda rol aldı.