Ayrıldıkları İddia Edilen Çağrı Atakan İle Eda Taşpınar El Ele Görüntülendi!

Geçtiğimiz hafta gittikleri bir mekanda en yakın arkadaşını tartakladığı için ayrıldıkları iddia edilen Çukur'un sevilen oyuncusu Çağrı Atakan ile sosyetil güzel Eda Taşpınar Nişantaşı'nda objektiflere yakanırlarken Taşpınar ayrılık iddialarıyla ilgili açıklamalar yaptı. 

 

Geçtiğimiz hafta gittikleri bir mekanda en yakın arkadaşını tartakladığı için ayrıldıkları iddia edilen Çukur'un sevilen oyuncusu Çağrı Atakan ile sosyetil güzel Eda Taşpınar Nişantaşı'nda objektiflere yakanırlarken Taşpınar ayrılık iddialarıyla ilgili açıklamalar yaptı. Son dönemde yaptığı açıklamalar ile geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran Eda Taşpınar ile sevgilisi Çağrı Atakan Nişantaşı'nda objektiflere yakalanırlarken Taşpınar geçen hafta yaşandığı iddia edilen tartaklanma olayı ve ayrılık iddialarıyla ilgili magazin muhabirleriyle sohbet etti. 

 

Şiddetle alakası olan bir insan değil! 

 

Sosyetik güzel Eda Taşpınar, 'fikir ayrılığı yaşıyoruz' dediği oyuncu sevgilisi Çağrı Atakan'la Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Geçtiğimiz hafta sevgilisi Eda Taşpınar'la gittikleri bir mekanda laf atan bir kişiyle kavga ettiği iddiasını yalanlayan Çağrı Atakan, "Şiddet yanlısı biri değilim" dedi. Eda Taşpınar ise "Çağrı'yı herhalde oynadığı dizideki gibi zannediyorlar. Şiddetle alakası olan bir insan değil." ifadelerini kullandı.

 

Eda Taspinar Cagri Atakan