Aynur Aydın'dan Dikkat Çeken Asiye Ateş Açıklaması!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Aynur Aydın, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda 4 yaşındaki Asiye Ateş'e saldıran pitbull köpek ile ilgili tepkisini dile getirdi.

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Aynur Aydın, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda 4 yaşındaki Asiye Ateş'e saldıran pitbull köpek ile ilgili tepkisini dile getirdi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Aynur Aydın, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda 4 yaşındaki Asiye Ateş'e saldıran pitbull köpek ile ilgili tepkisini dile getirdi.

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "4 yaşındaki kız çocuğu ölüm kalım savaşı veriyor. Çocuğun ailesi kapıcı ve 4 yaşındaki çocuklarına tam 11 yıl sonra tüp bebekle kavuşuyorlar. Sonrasında pitbull saldırıyor ve köpeğin sahipleri aileyi tehdit ediyor şikayeti geri alın diye." ifadelerini kullanan ünlü şarkıcı küçük Asiye'ye saldıran pitbull köpek ile ilgili tepkisini dile getirdi. 

 

İşte o paylaşım;

 

aynur aydin dan pitbull saldirisina ugrayan asiye ates aciklamasi